Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri pénzért szopást vállaln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri pénzért szopást vállalni, ha gyorsan kell sok pénz?

Figyelt kérdés
20.000Ft-ot ígér az illető a hirdetésben egy alkalomért és csak orált kell vállalni.
2019. szept. 2. 16:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én így visszahúzódó szűzként csak annyit mondok, hogy valaki mindig tudja hol vagy és kivel, meddig stb mert én félnék hogy félrevezető a hirdetés, aztán ki tudja... Nem kell tudniuk hogy minek mész, mondd akár hogy egy randi. Meg a pénzt előre kérd (vagy részletet) nehogy otthagyjon fizu nélkül.
2019. szept. 2. 17:01
 2/21 anonim ***** válasza:
35%
Ha neked ennyit ér a becsületed, akkor hajrá!
2019. szept. 2. 17:01
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sokallaném a szopásért csak, akkor már inkább többért adnék többet.. Ha lenne kinek.
2019. szept. 2. 17:02
 4/21 anonim ***** válasza:
29%
Aki ilyenen elgondolkodik az soha az életben nem fogja értékelni a munkával keresett pénzt és vagy kitartott lesz vagy rva.
2019. szept. 2. 17:02
 5/21 A kérdező kommentje:
Elméletileg az ő lakására kéne felmenni, de ez a bajom nekem is, hogy félek hátha megvernek, elrabolnak vagy beletesznek valamit az italomba. Elég gyanakvó típus vagyok.
2019. szept. 2. 17:03
 6/21 anonim ***** válasza:
18%
A kérdésed igazából így hangzik: megéri kur*ának állni?
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
Igen
 8/21 A kérdező kommentje:
Járok dolgozni egyetem mellett gyárba is, de heti 2 nap munkával nem lehet jól keresni úgy, hogy mindenre legyen is pénz.
 9/21 anonim ***** válasza:
76%

én adnék Neked egy 20-ast egy laza blowjob-ért,de Te úgyse tudnád úgy ahogy szeretném...HITELBE! :D

Vigyázz magadra kislány! Sok az aberrált f asz!

2019. szept. 2. 17:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő lennék, nem mernék ilyesmit bevállalni, ki tudja, valóban nem rabolna-e el, aztán "dolgozhatsz" neki. Az meg nem lehet egy jó móka, életednek, karrierednek, mindennek annyi. Inkább légy csóró, nélkülözz pár hónapot, vagy évet, de tudod, hogy biztonságban vagy, becsületesen élsz!
2019. szept. 2. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!