Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy több pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy több pasi próbálkozik nálam mikor így nézek ki? —>

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ha nem sminkelek többen jönnek oda ismerkedni hozzám, bókolnak, mint mikor sminkelek

Smink= csak alapozó + szempillaspirál

Tehát nem erős sminket viselek, soha nem szoktam a szemem kihúzni/ kifesteni vagy rúzsozni magam, mégis jobban kedvelnek ha simnk nelkül vagyok.

(Pedig szerintem sokkal szebb vagyok ha minimális sminket felteszek, jobban is érzem magam a bőrömben, de amúgy szép a bőröm tehát smink nélkül se pattanásos piros stb)

Mi ennek az oka?

A termeszetességet kedveli a legtöbb pasi (bár mint írtam soha nincs erős sminkem) vagy csak egy kevésbé csini lányhoz könnyebb odamenni ismerkedni, míg egy ‘fullos’ csajhoz?

2019. aug. 30. 13:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#9: de ebben van logika mivel a borosta és a kicsit hosszabb,kócosabb haj legtöbbször szexi egy pasin:D

#10 énis így gondolom, mindenkin dob egy kis alapozó meg spirál, nem kell ahhoz rondának lenni

2019. aug. 30. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert nincs semmi sallang, természetes vagy,szép és keresetlen. a smink nem tesz senkit "fullossá"talán csak dob az átlagos megjelenésen.viszont egyszer majd lekopik a smink :D ha valakinek ez kell az önbizalomn9veléshez nem zavar bár azt gondolom ez egy kétélű fegyver. jó pár negatív sztereotípia van amit ráhúznak az ilyen nőkre, de egy természetes szépségű csaj,lehet egyfajta jelzés is a külvilágnak
2019. aug. 30. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem azért mert túl fullosnak néznek és úgy gondolják nincs esélyük :D

Én egyébként nem szeretem azt se ha teljesen sminkelt egy lány, de azt se ha natúr.

Pont ahogy Te csinálod a legjobb amikor csak ízlésesen van.

2019. aug. 30. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Inkább szánalomból kezdenek veled, tudod az “egyszerű” nők is igénylik a szeretetet és a szexet ezért vannak mártír don juanok akik csukott szemmel is de bevállalnak.
2019. aug. 30. 14:52
 15/16 anonim ***** válasza:
13%
olcsó...
2019. aug. 30. 16:57
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

A nagyon-nagyon sok smink taszít.De azt inkább csak prostikon és még egy bizonyos csoporton látom.

A nagyon sok smink is taszít.

A sok, de viszonylag ízléses smink egy csúnya nőn nem segít, egy szép nőn meg nem sokat javít, ellenben azt az érzést kelti, amit mondasz, hogy ő "túl jó", nem lenne esélyem.

A kevés smink lehet okés, de pl. pont a spirál az egyrészt könnyen elrontható, másrészt ha semmi mást nem csinálna, már akkor is az erős sminkre hajaz. Akkor már inkább egy természetesebb hatású rúzs, vagy nem tudom... Szépen ki lehet emelni a spirállal egy szép szemet, de tényleg nagyon könnyű elrontani.

A természetes, sminkmentes kinézettel viszont nincs bajom. Vagy ha mondjuk valaki csak ünnepi alkalmakra sminkel. A barátnőm sem használ sminket, teljesen jól van az úgy. Viszont az nem baj, ha ápolja a bőrét, ha kell, KICSIT, kiszedi a szemöldökét egy lány.

2019. aug. 31. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!