Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy több pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy több pasi próbálkozik nálam mikor így nézek ki? —>

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ha nem sminkelek többen jönnek oda ismerkedni hozzám, bókolnak, mint mikor sminkelek

Smink= csak alapozó + szempillaspirál

Tehát nem erős sminket viselek, soha nem szoktam a szemem kihúzni/ kifesteni vagy rúzsozni magam, mégis jobban kedvelnek ha simnk nelkül vagyok.

(Pedig szerintem sokkal szebb vagyok ha minimális sminket felteszek, jobban is érzem magam a bőrömben, de amúgy szép a bőröm tehát smink nélkül se pattanásos piros stb)

Mi ennek az oka?

A termeszetességet kedveli a legtöbb pasi (bár mint írtam soha nincs erős sminkem) vagy csak egy kevésbé csini lányhoz könnyebb odamenni ismerkedni, míg egy ‘fullos’ csajhoz?

2019. aug. 30. 13:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy csak véletlen vagy más tényezőktől függ.
2019. aug. 30. 13:58
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
A természetesség szebb számomra,nekem olyan az ideális,aki nem keni magát.Lehetseges,h ezért.
2019. aug. 30. 13:58
 3/16 Elfelejtett pillanat ***** válasza:
96%
Nem akarlak elkeseríteni,de valójában nem tudsz sminkelni.
2019. aug. 30. 14:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Jobb a természetesség:)
2019. aug. 30. 14:02
 5/16 A kérdező kommentje:
Véletlenül mindig akkor találnak meg mikor szakadtan smink nélkül megyek a piacra egy XXL es vászonszatyorral?:DDD eddig én is azt hittem véletlen de ez kezd rendszeres lenni:D
2019. aug. 30. 14:03
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Engem kimondottan taszit amikor ki van a csaj sminkelve.

Sokall szebb amikor természetesen néz ki.

Legalább olyan érzésem van, hogy elakarja takarni magát, rejtegetni valója van.

Ráadásul a legtöbben nem is tudnak normálisan sminkelni. Kirittyentik magukat mint egy papagáj.

Nagyon pici elmegy , annyi hogy szinte észre se lehessen venni.

2019. aug. 30. 14:07
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen ezért emeltem ki, hogy mikor sminkelek akkor sem erősen soha! Csak alapozó meg spirál. Szóval aki azt hiszi rosszul sminkelek...:D ezt nem lehet elrontani kb. Az alapozóm mindig az aktuális bőrszínemhez keverem/választom. Tehát nyáron se vagyok falfehér, télen sem narancssárga a fejem. Sőt hobbiból szoktam sminkelni, műszempillát és körmöt is csinálni ismerősöknek. Mindig elégedettek, ügyes kezem van ezekhez. Szóval tuti nem ez az oka
2019. aug. 30. 14:11
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
A csúnya lányok sminkelnek sokat, mindig arra gondolok hogy csúnya ezért kell a smink, ezért természetes szépet keresem mindig
2019. aug. 30. 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
En fiukent vagyok igy. Amikor 2 hete nem borotváljoztam a legrégebbi polo van rajtam fodrászhoz holnap megyek. Akkor egy csaj veletlen szoba áll velem es jol kijövünk en meg rohadtul kellemetleneül erzem magam es őmeg nem érti mert vagy magára veszi vagy mert nincs önbizalmam ez a kettő szokott lenni. De mikor szepen felöltözve frissen nyirva stb akkor sehol senki.
2019. aug. 30. 14:13
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Minimális smink, még a legszebb nőn is dob valamit.
2019. aug. 30. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!