Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nálatok milyen gyakran hány pasi próbálkozik be? Kort és kérek
Utcai beszólogatásra gondolsz? Az gyakori,
de normális pasival már rég volt dolgom :-/
(privátot kérlek, ne küldjetek)
N29
Igen, inkább csak az utcán bámulnak, beszólnak, néhány elvetemült egy rövid ideig mellémszegődik és teszi a szexuális tartalmú megjegyzéseit.. :-/
Pedig normálisan, nőiesen öltözködöm, nem viselkedem közönségesen.
Normális pasi nem próbálkozott még, aki egyből ne a szexre gondolna. De gondolom ők lehet bátortalababbak vagy félnek, mit reagálnék.. Nem tudom.
Általában aki odajön egyből azzal kezdi, "milyen jól nézel ki, szívesen kényeztetnélek", ez vagy az milyen jól néz ki rajtam, hogyan jó vagyok az ágyban is, mint a külsőm... egyértelmű, mire gondol... :-o
Na, ilyenek találnak meg..
Szoktak próbálkozni neten és élőben is. Az hogy mikor mennyi az változó. Hetente pár biztosan. Természetesen ezek között ritka a normális srác akivel rendesen el lehetne beszélgetni.
20/l
Változó vab hogy egy nap 5-en is van hogy egy se. De átlagba napi 1.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!