Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom így, hogy ha egy pasi próbálkozik, nyomul egy lánynál, akkor annál jobban csökken az esélye annak, hogy a lánynak kelljen, mert látja, hogy a fickó nagyon vágyakozó?
Én 1,5 hónapon át tepertem egy lányért aztán jött másik srác a képbe, és összejött vele.
Véleményem szerint ha már az elején sem kellesz a lánynak, később sincs esélyed, persze ennek ellenére azért nagyon kitartó vagyok.
Ez változó, észre kell venni, hogy most
1.Csak húzza az agyad,
2.Bejössz neki, de tetszik, hogy udvarolsz neki, így nem sieti el ő sem.
3.Abszolút nem érdekled, csak nem bírod felfogni.
Nekem volt már mind a 3.
Nem feltétlen. Igazából attól függ, hogy csinálja, illetve mennyire komolyan utasította el a csaj. Ha határozottan, akkor rohadt idegesítő, ha még tovább nyomulnak. Ha sehogy, vagy nem egyértelműen, akkor még jól is elsülhet.
Az előző pasim három hónapig vergődött, mire összejöttem vele, és én kifejezetten értékeltem a kitartását :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!