Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, milyen érzés amikor...

Lányok, milyen érzés amikor barátnőtökkel/barátnőitekkel elmentek valahova és a nála/náluk sokkal több pasi próbálkozik, mint nálatok?

Figyelt kérdés
Illetve fordítva, milyen érzés amikor nálatok sokkal több pasi próbálkozik, mint a barátnőtöknél?
2018. okt. 19. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azt élvezném a legjobban, ha senki sem próbálkozna nálam. Amúgyis van párom, de nem csak emiatt. Én nem vagyok az a buliban ismerkedős típus.
2018. okt. 19. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Tök jó, inkább fordítva lenne zavaró. Inkább másokat fűzögessenek, ne engem.
2018. okt. 19. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem senki sem szokott próbálkozni, de nem zavar, mert tisztában vagyok a rondaságommal és az érdektelenségemmel. A lihegő pasihadakat senkitől sem irigylem, nem örülnék annak, ha úton-útfélen leszólítana valaki.
2018. okt. 19. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy mennyien próbálkoznak, hanem hogy milyenek.

Az egyik barátnőmre mindig rengetegen nyomulnak, de szinte alig van köztük normális, helyes pasi.

Nálam ritkán próbálkoznak, de akkor majdnem mindig nagyon jó külsejű, jó stílusú, számomra is vonzó srácok.

2018. okt. 19. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Valahogy olyan hihetetlennek tűnnek nekem ezek a válaszok. Általában mindig azt hallom, hogy a lányok versengenek egymással, de amikor arra kerül sor hogy bevallják hogy irigyek a másikra, hirtelen egyiknek sem kellenek a pasik, egyik sem akar vonzóbbnak tűnni a másiknál, és semmi versengés sincs.
2018. okt. 23. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a volt barátom tiltotta a műkörmöt, sminket, hajfestést, szoknyát, mert szerinte a nagy betűs nő nem feltűnő lehet észre sem veszik, de aki ránéz, az fogja meglátni az igazi szépséget, a nagybetűs nőt.

Szóval en lettem a világ legszolidabb, legdiszkrétebb nője és bármikor mentem a festett körmű haju barátnőimmel bárhová, mindenki csak utánuk forgott

És rájöttem egy másik nagy igazságra. A férfiaknak viszont nem a nagybetűs nőre van igényük.

2018. okt. 23. 21:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Egyetértek, nekem is bűzlik itt valami :D

2018. okt. 23. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!