Miért érzek így iránta?
Figyelt kérdés
Van egy haverom akihez mindig fordulhatok. Meghallgat, próbál tanácsot adni és sokszor hasznosak a tanácsai. Mindig figyelmes velem. Az egyik nap szerelmet valot. Bevallom kicsit meglepődtem, de még is örültem neki. De ugyanakkor barátom van akivel már együtt vagyunk pár hónapja és szeretem őt.2017. febr. 4. 22:34
1/8 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam véletlen hogy a kérdésem az lenne miért kezdtem el jobban érdeklődni úgy haverom iránt?
2017. febr. 4. 22:44
2/8 thuesday válasza:
Mert új érzés, új "terep".
Mindenki kicsit jobban érdeklõdik mindig az újabb felè
3/8 A kérdező kommentje:
Ez az érzés elfog múlni? Mármint ez természetes?
2017. febr. 4. 22:50
4/8 anonim válasza:
Ha szereted a barátodat, akkor ne haverkodj olyannal aki szerelmes beléd.
5/8 anonim válasza:
attól függ, hogy mi múlik el, hogy minek adsz teret.
Ha elkezdesz ábrándozni a haverodról, akkor simán beleszerethetsz, mert belelovallod magad.
Ha meg "lazábban" fogod föl, akkor csak örülsz neki, hogy még valakinek tetszel, és ennyi.
Nem vagy férjnél, és a kérdésed alapján elég fiatal is lehetsz, igazából azt csinálsz a jelenlegi helyzetben, amit akarsz, gondold át. amikor eljött az ideje, dönts valaki mellett, és a másikat pedig hagyd békén.
6/8 anonim válasza:
Elmúlik, ha nem gerjeszted tovább, és nem foglalkozol vele.
Mondjuk azt nem tudom, miért van ez a kérdés a munkahely kategóriában..
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. febr. 5. 11:09
8/8 A kérdező kommentje:
Az véletlen volt elfelejtettem kiválasztani a kategóriát.
2017. febr. 5. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!