Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért érzek iránta ennyire...

Miért érzek iránta ennyire erősen mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves gyerek én 18 vagyok.Pár hónapja ismerem de annyira imádom.Kis alacsony de nagyon helyes és nagyon rendes jópofa én meg egy villanykaró vagyok.Minden bajban ott vagyok neki ő a gyenge pontom egyszerüen imádom,hiányzik ha nincs itt,minden perc nélküle unalom.Sok minden közös van bennünk.Úgy tekintek rá mint egy fiatalabb tesóra és ha bajba lenne én perceken belül ott lennék és mellette állnék,mindenben segítek neki amiben csak tudok mert egyszerüen megérdemli mert imádnivaló.Ezt mind próbálom vele tudatni és én cserébe azt kérem tőle hogy ismertessen meg olyan idős csajokkal mint én mert nagyon ismert a gyerek és nagyon sokan szeretik.Úgy tünik mintha ő nem viszonozná annyira ezt a baráti szeretetet.Télleg ennyire szeretném? Nehogy félreértés essék NEM MELEG KÉRDÉS!!!! hanem egy igaz barátság kezdete talán? Annyi hogy a gyerek nem keres sokszor,kb mindig én irok rá de jókat elbeszélünk.És igen féltékeny vagyok az egyik haveromra,gondolom ö is féltékeny rám mert ő is imádja de neki valahogy jobban viszonozza de én gondolom sokkal többet tennék érte mint haverom.Biztos vagyok benne ha vele barátkozom sok új barátot szerezhetek és barátnőt.
2016. febr. 21. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:

na hát ez elég zavaros...

fiúként azért szerintem ne nagyon mondj olyat, hogy imádsz egy masik fiút, és hogy minden percet vele akarsz tölteni, főleg, ha pár hónapja ismered...

Az meg aztan külön fura, hogy egymásra féltékenykedtek egy harmadik fiúval őmiatta...

Én abszolút nem vagyok homofób, és éppen tömegember sem, de szerintem ne ragaszkodj ennyire hozzá, mert ha meg kedvelne is téged, előbb-utóbb csak azt éred el, hogy az irreális szereteteddel megfojtod őt

23f

2016. febr. 21. 23:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon zavaros igen... Csak minél jobban tudatni szeretném vele hogy mellette vagyok mindenben.Szeretem megvédeni a kisebbeket és segíteni nekik.
2016. febr. 21. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Igy nem tudjuk megmondani. Sokkal jobban kene ismerni mind kettotok szemelyiseget. S rola szinte semmit se mondtal.

Nagyon komplikaltak effele dolgok nem veletlenul nem tudja ember rengeteg esetben pontosan mint s miert erez.

Ne feltekenykedjetek egymasra. Legyetek 3an vagy ha egyik nem er ra, ne akarjon kenyszeresen ott lenni s ne erezze magat rosszul, mert nem volt.

o 14 meg nagyban alakul szemelyisege. Majd dont hogy osztja be idejet. Ha jokat beszelgettek s mely viszonba tudsz vele kerulni, nem nagyon szamit kinek mennyire viszonozza kozeledeset.

2016. febr. 22. 00:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor ha jól olvasom, Te lány vagy. A 14 éves emberkének nem tudni a nemét. Nem baj, ha fiú, az se, ha lány.

Én régen, amikor fiatal voltam, elég népszerű voltam jópár idősebb lánynál, nagyon szerettek pátyolgatni, meg szeretgetni. Fura érzés volt, nem nagyon tudtam hova tenni a helyzetet, zavarban voltam. Valahogy olyan nővér-félékre, meg pótanyukákra gondoltam rájuk.

Nemrég egy temetésen találkoztam az egyik lánnyal, én megörültem neki, viszont már láttam rajta, nem tud hova tenni. Hm, mit tesz az idő....:(

2016. febr. 22. 04:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem jól olvasod mert mind 3 an fiúk vagyunk.Lehet hogy nagyon fura az egész kérdés meg azt hiszitek hogy melegek vagyunk de valóban nem vagyunk azok :D voltunk már csajjal,meg írtam is hogy rajta keresztül barátnőt is szerezhetek mert nagyon ismert :D Itt szeretetről van szó.Lehet hogy nem kéne mondjam egy fiúra hogy imádom stb de ez így igaz és lehet hogy melegnek gondolnak emiatt de én tudom hogy nem vagyok az és bizonyítani is tudom.De más iránt soha nem éreztem még ilyet,ő az egyetlen akiért ütnék rúgnék ha bajban lenne.Volt már alkalom is hogy kiálltam mellette
2016. febr. 22. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:

gondolom akkor csak azért van ez a vonzalom inkább, mert ő népszerű, és te meg nem nagyon vagy az, de ha vele vagy, akkor úgy érzed, hogy te összetartozol vele, mint legjobb spanja, ezáltal te is népszerű leszel.

láttam én már ilyen embert, ott is hasonló felállásban voltak korban.

2016. febr. 23. 12:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen ismerős,én nem vagyok ismert.de nem csak azért mert ismert hanem nagyon jól is néz ki meg nagyon jó gyerek egyben.
2016. febr. 23. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
.
2016. dec. 12. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!