Miért érzek iránta ennyire erősen mit jelent ez?
na hát ez elég zavaros...
fiúként azért szerintem ne nagyon mondj olyat, hogy imádsz egy masik fiút, és hogy minden percet vele akarsz tölteni, főleg, ha pár hónapja ismered...
Az meg aztan külön fura, hogy egymásra féltékenykedtek egy harmadik fiúval őmiatta...
Én abszolút nem vagyok homofób, és éppen tömegember sem, de szerintem ne ragaszkodj ennyire hozzá, mert ha meg kedvelne is téged, előbb-utóbb csak azt éred el, hogy az irreális szereteteddel megfojtod őt
23f
Igy nem tudjuk megmondani. Sokkal jobban kene ismerni mind kettotok szemelyiseget. S rola szinte semmit se mondtal.
Nagyon komplikaltak effele dolgok nem veletlenul nem tudja ember rengeteg esetben pontosan mint s miert erez.
Ne feltekenykedjetek egymasra. Legyetek 3an vagy ha egyik nem er ra, ne akarjon kenyszeresen ott lenni s ne erezze magat rosszul, mert nem volt.
o 14 meg nagyban alakul szemelyisege. Majd dont hogy osztja be idejet. Ha jokat beszelgettek s mely viszonba tudsz vele kerulni, nem nagyon szamit kinek mennyire viszonozza kozeledeset.
Akkor ha jól olvasom, Te lány vagy. A 14 éves emberkének nem tudni a nemét. Nem baj, ha fiú, az se, ha lány.
Én régen, amikor fiatal voltam, elég népszerű voltam jópár idősebb lánynál, nagyon szerettek pátyolgatni, meg szeretgetni. Fura érzés volt, nem nagyon tudtam hova tenni a helyzetet, zavarban voltam. Valahogy olyan nővér-félékre, meg pótanyukákra gondoltam rájuk.
Nemrég egy temetésen találkoztam az egyik lánnyal, én megörültem neki, viszont már láttam rajta, nem tud hova tenni. Hm, mit tesz az idő....:(
gondolom akkor csak azért van ez a vonzalom inkább, mert ő népszerű, és te meg nem nagyon vagy az, de ha vele vagy, akkor úgy érzed, hogy te összetartozol vele, mint legjobb spanja, ezáltal te is népszerű leszel.
láttam én már ilyen embert, ott is hasonló felállásban voltak korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!