Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi ez, amit érzek iránta?

Mi ez, amit érzek iránta?

Figyelt kérdés

Van egy nálam 10 évvel idősebb srác, akit kb 3 éve ismerek. Nem sokszor, de néha-néha találkozunk. 2-3 havonta egyszer. Tehát nem sokszor, sajnos. Mostanában Ő kezdeményez velem beszélgetést, mikor összefutunk. Rengeteget köszönthetek neki, szinte megmentette az életem. És mivel mentálisan beteg vagyok, nem is nagyon barátkozok, de neki mindent elmondtam, a sok öngyilkossági kísérletem, a szüleimmel a kapcsolatomat, a sok bántást, ami ért engem, hogy mennyire egyedül vagyok, stb.. Úgy érzem, mikor találkozunk, még ha csak fél órára is, leírhatatlanul boldog vagyok. Csak ő látja az igazi mosolyt az arcomon, más, legjobb barátnőm sem, sajnos. Nagyon szeretek vele lenni, mellette nem szorongok, nem érzem magam rosszul és elfelejtem azokat a dolgokat, amik a múltban történtek velem. Nagyon szeretem Őt! Bár szerelmes még soha nem voltam, de nem hiszem, hogy most az lennék. De sajnos nem tudom, mit érzek. Szerintetek? Veletek fordult már elő ilyesmi?

17/L

2014. máj. 25. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ne éld bele magad túlságosan a "szerelmedbe" ha ilyen labilis vagy mert megárthat!

10 év ma, természetes korkülönbség, és ha szeretitek egymást...bármi lehet!

2014. máj. 25. 21:59
 2/2 anonim válasza:
"Kívánod" a testi közelséget? Ha találkoztok szívesen érinted meg a vállát a karját? Jól esne ha hosszasan ölelne, és azt éreznéd vigyáz rád? Ha igen, szerelmes vagy :) Remélem minél hamarabb helyre rázódsz mentálisan is és minden hogy, tudom milyen... ugyan ilyen idősen én is szenvedtem a kis bolondságaimtól. Sok sikert az életben!
2014. jún. 12. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!