Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
van egy fiú suliban,eddig soha se néztem rá úgy mint életem szerelmére,de valahogy jóban lettünk,és mostanába csak rá gondolok..egyáltalán nem jön be nekem, (pattanásos) de...arra is gondoltam h lehet csak ugy szeretem mint családtagot,de igazából én se tudom...állandóan róla álmodok h szexelek vele,meg ilyen hülyeségek..mit érezhetek?2014. máj. 17. 15:15
1/6 anonim válasza:
No offense, de sok családtagodat szoktad álmodban megdugni?
2/6 A kérdező kommentje:
nem nagyon.. :D
2014. máj. 17. 15:17
3/6 anonim válasza:
Akkor meg is találtad a választ.
Nem minden a külső. Gondolom megtetszett a srác személyisége.
4/6 anonim válasza:
Elsőnél a pont, a kérdésed tulajdonképpen megválaszoltad.
5/6 A kérdező kommentje:
jó,de sokszor hallottam már olyat h egy csaj csak azért szeretett bele vkibe mert rendes vele,mindig azthittem h ilyen velem soha se történik meg :S
2014. máj. 17. 15:26
6/6 anonim válasza:
Miért, te mire számítottál, mi történhet csak veled? Hogy meglátsz egy attraktív hímet az utcán és aztán különböző, nőkre jellemzően rendkívül kifinomult jelzésekkel beirányítod a lábad közé? Tényleg sokkal romantikusabb, mint valakihez vonzódni a viselkedése alapján...
Egyébként a nők többsége viselkedés alapján kezd el vonzódni pasikhoz. Ezért képesek odalenni olyan köpetarcú színészekért is, mint Cumberbatch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!