Mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
Mindig is romantikus alkat voltam. Már kilenc éve bonyolult a helyzet egy fiúval. Persze, ő nem tud róla. Egészen kicsik voltunk, mikor elkezdtem valmit érezni iránta. Akkor még nem foglalkoztam ezzel. Azonban egyre erősödik a dolog. Most ott tartok, hogyha összenézünk, vagy bármi ilyesmi rám tör egy nagyon erős érzés. Nem tudom megmagyarázni. Mintha olyan régóta ismerném, mint senki és látnám azt, amit még ő sem lát magában. Nagyon... Különös. Sokáig még magamnak sem mertem beismermi, mi van. De szerelmes lennék belé?Vagy mi ez? Elképesztő, milyen erős impulzosokat vált ki belőlem. Normális ez?2016. dec. 13. 19:44
1/2 anonim válasza:
Persze, ez egy öngerjesztő folyamat. Minél többet gondolsz rá, annál inkább hiányzik és vágyakozol utána. Próbálj finom utalásokat tenni vagy akár bevallani, hogy többet jelent számodra.
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Félek az elutasítástól. Elvégre, ha eddig nem vett észre különösebben, akkor nem sok esélyem lehet.
2016. dec. 13. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!