Mit érzek pontosan iránta?
Szia!
A beteges ragaszkodás és a nyomozásig fajuló rajongás nem egészséges! Tudatosítsd magadban, hogy a tanárnő nem a második anyukád! Se nem családtag, sem istenség, aki mindennél és mindenkinél tökéletesebb! Ez illúzió. Ne élj ilyen irreális állapotban! Minden bizonnyal neki is vannak problémái, ő is ember, tehát természetesen tökéletlen.
Hidd el nekem, nem szabad ilyen erős érzéseket táplálni egy tanár iránt sem! Sajnos ő nem fog segíteni vagy csak megértetni veled, hogy miért is vagy ennyire oda érte. Persze megfogott a személyisége... igen. De mi lesz, ha egyszer csalódsz benne?
Szívesen beszélgetnék veled erről. Szeretnék segíteni, hogy könnyebb legyen. Én is hasonló cipőben jártam. Átérzem, és megértem a helyzeted.
16/L
Utolsó válaszolónak:
Hidd el lehet tanárok iránt is több érzelmet táplálni,mindenkinek más szemszöge van. :)
Nekem pl az is hozzá segít h anyukám is tanár és ilyen közegben nőttem fel,DE van egy tőle független tanárnő is akivel úgy beszélgetek mintha testvérem/barátnőm lenne. Rendesen családtagként tekintek rá,és ő is viszont.
Szval nem leszúrásból,csak tisztázom h igenis lehet több érzelmet is táplálni a pedagógusok iránt!!! :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!