Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk hogy ne fájjon annyira?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és a barátommal megpróbáltunk szeretkezni. Többször is. De amint fájni kezdett ő mindig leállt, mert nem akar bántani. Úgy érzem, hogy rendesen fel vagyok izgulva előtte. Az elején nem is fáj annyira, inkább csak feszít. Viszont ahogy egyre beljebb teszi, már szúr. Én meg hangosan felnyögök, ő meg egyből abbahagyja és ezért soha nem teszi be teljesen. Mit csinálhatnánk, hogy még kevésbé fájjon? Vagy hogy vegyem rá, hogy ne hagyja abba? Nektek mennyire fájt az első alkalom? Hanyadik együttlétkor élveztetek el először?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 29. 12:11
11/11 anonim válasza:
Sikositó, Ne nyögj, fogd fenekét és húzd,
Mond neki,hogy ne hagy abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!