Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk, hogy ne fájjon vérezzen az anális szex?
Figyelt kérdés
Nagyon vérzik és fáj amikor a fiúm análisan kielégít. Már minden síkosított kipróbáltunk, meg tágítási dolgokat, de hiába...:(2015. júl. 26. 17:23
1/7 anonim válasza:
Don't do that anális sex
És nincs vérzés, fájdalom
2/7 anonim válasza:
Akkor talán nem kéne erőltetni. A fájdalom még normális lenne, de a vérzés nem.
3/7 A kérdező kommentje:
És akkor hogy éljünk nemi életet? Én passzív ő aktív, fordítva ez így nem menne...
2015. júl. 26. 17:27
4/7 anonim válasza:
Ha egyből vérzel, ne folytassátok!
Lehet, hogy felsértett Téged, és ez újból és újból felfog szakadni.
Az análhoz nagyon sokat kell gyakorolni, kellően el kell lazulni, sok sikosító és egy szerelmes pasi sem árt hozzá.
Ha a továbbiakban is vérzel, irány a doki! Nehogy bajod legyen!
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg egy orvost kellene keresned és megnézetni, szerintem aranyér van kialakulóban.
6/7 anonim válasza:
Pihentessétek a dolgot egy időre.
Hagyjátok, hogy begyógyuljanak a sebek.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is szüneteltetni kellene egy ideig a dolgot, meg nem is szabad tulzásba vinni a dugást, hacsak nem arra vágysz, hogy 10-20 év múlva pelenkát hordj.
Anális szex nélkül is lehet jó a szex, sok más megoldás létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!