Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók nélküli szex elfogadható?
Figyelt kérdés
Tehát ha egy partneretek lenne aki pl dugni is akarna. Gond lenne ha smárolni nem?2015. júl. 7. 10:18
3/12 anonim válasza:
Na de miért nem? Bérnőstényekkel szokás a csókot mellőzni!
A Belga is megmondta: "a csókok mellőzése a leggyorsabb út a szexuális unalomba!"
4/12 anonim válasza:
én járok férfiprostihoz, ott sem smárolunk, én nem vállalom, csak szex análba és orálba gumival
sztem menni fog neked
5/12 anonim válasza:
Nem. A csók kell az intimitáshoz. Csókolózni jó! ;)
6/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne elfogadható? Persze, lehet csók nélküli, viszont nélküle nem túl érzéki. A csók/csókolózás engem már be tud indítani, mindezek mellett baromi jó érzés, szex közben pedig csak mégjobban emeli ezt az érzést. Én csók nélkül nem tudnám elképzelni az együttlétet, persze ez is egyénfüggő, szerintem. :)
7/12 anonim válasza:
Egyejszakasnal nem szoktam
Barátommal igen
8/12 anonim válasza:
Én bi vagyok és férfiakkal nem igazán szeretek csókolózni. Még ha az arca frissen van borotválva, akkor is érzem a szúrósságot, amit lányoknál meg ugye nem. Pár csók belefér, de olyan csókcsaták, folyamatos csókok mint a nőkkel, biztos nem.
9/12 ftf1983 válasza:
Csók nélkül is lehet szexelni, a partnertől függ, hogy van vagy nincs.
10/12 anonim válasza:
Én szeretek csókolózni, engem beindít és hiányozna ha nem kapnám meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!