Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, ti hogy és mivel szoktát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogy és mivel szoktátok kimosni magatokat anális szex előtt?

Figyelt kérdés

És kb mennyi idővel előtte?

Még sose csináltam, és egy kicsit félek tőle...

2015. júl. 20. 00:40
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
kotonnal megy a dolog akkor nem feltétlen muszáj.. nekem úgymond tiszta a járatom. Egyszer sem volt se bűz se más.
2015. júl. 20. 00:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Beontessel kitudod mosni.Otthon is meglehet csinalni,de nem biztos,hogy annyira ajanljak.Nezz utana neten,hogyan kell csinalni.
2015. júl. 20. 00:54
 3/9 KeMáTi ***** válasza:
10%
Apukám egy jó kis bablecsó úgy kipucol egy pillanat alatt,hogy 1 hétig nem fogsz leülni sem! :D
2015. júl. 20. 02:42
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Általában 10-30 perccel előtte szoktam, sima langyos vízzel. Én szereztem egy külön ilyen célra alkalmazható eszközt, amit a zuhanyrózsa helyére kell tenni. Egy kis csövecske.

De hozzá tenném, hogy általában (ha tudod, hogy lesz, vagy nagy a valószínűsége), akkor aznap ne nagyon egyél, max csak keveset. Sok ideig sem kell csinálni, 4-5 "bevizezés" már simán elég lehet. És nem kell teletömnöd magad. :) Mert akkor meg túl mélyre megy, aztán szex közben engeded ki a vizet...

Remélem segítettem. :)

2015. júl. 20. 09:58
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
1-2 újjal jó alaposan kimosod (sok szappannal persze) aktus előtt max egy 1 órával:D és vagy előtte intézd el a wc problémákat, vagy ne egyél:D Nekem már mondták, hogy vashiány kiegészítő tablettát lehet venni:D Az elméletileg meg fogja a székletet, de nem próbáltam még:D
2015. júl. 22. 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
beülök a mosógépbe.
2015. júl. 23. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én így csinálom: [link]
2015. aug. 31. 09:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
....ja ? és garantáltan 1-2 napig nem lesz kakigondod
2015. aug. 31. 09:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
2021. jan. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!