Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Előfordult már veletek (legyetek heterok, bik, homok mindegy) hogy egy idegen srác az utcán, barátoknál felajánlkozott nektek?
rám írt egy jó ismerős részegen, hogy megnézné a farkamat
zavarba jöttem
Szerencsére nem. El som tudnám képelni mit mondanék egy ilyen szituációban, pláne, ha nem vagyok egyedül. Mert ha egyedül vagyok és feltételezem nem ismerjük egymást, elgondolkodnék, beszélgetnék vele. De ha valakivel épp az utcán sétálok, úgy jön oda és nekem felteszi az ajánlatát, kapásból egy szót sem tudnék kinyögni, zavarban lennék az előtt akivel vagyok.
De elgondolkodtató, amit írtál, még nem esett meg velem...
jaja volt wcben mosolygott ram es ranezett aztan wcre.
Egyertelmu jelet kuldott.
Hiaba volt jopasi, nekem ez tul meredek :DD
Amugy vonzalom kifejezes normalis korulmenyek kozott mar szamtalanszor volt.. Pedig a meleg helyeket messzire elkerulom :)
Egy focista haverom kért, hogy csináljak róla egy pár fotót ruha nélkül. Levetkőzött, elkezdett pózolni, kattingattam, merevedése lett. Aztán elnyúlt a heverőn, hogy fekvő képeket is csináljak róla. A lábát is széttárta. Amikor lefotóztam, olyan hallkan mondott valamit, hogy nem hallottam, és visszakérdeztem.
- Dugjál meg! - ismételte meg jól hallhatóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!