Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Előfordult már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Előfordult már veletek (legyetek heterok, bik, homok mindegy) hogy egy idegen srác az utcán, barátoknál felajánlkozott nektek?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt hogy szexuális ajánlatot tett, vagy kifejezte a vonzalmát irántatok. Mi történt és hogy reagáltatok rá? Kíváncsi vagyok, mennyire gyakori, hogy egy srác konkrétan rákérdezzen ilyesmire :) Várom a sztorikat :)

2015. júl. 5. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
igen
2015. júl. 5. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Szerencsére nem fordult ilyen elő. Ha ezt nő tenné, azt is visszataszítónak találnám.
2015. júl. 7. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

rám írt egy jó ismerős részegen, hogy megnézné a farkamat

zavarba jöttem

2015. júl. 7. 12:37
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2015. júl. 9. 15:15
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Szerencsére nem. El som tudnám képelni mit mondanék egy ilyen szituációban, pláne, ha nem vagyok egyedül. Mert ha egyedül vagyok és feltételezem nem ismerjük egymást, elgondolkodnék, beszélgetnék vele. De ha valakivel épp az utcán sétálok, úgy jön oda és nekem felteszi az ajánlatát, kapásból egy szót sem tudnék kinyögni, zavarban lennék az előtt akivel vagyok.

De elgondolkodtató, amit írtál, még nem esett meg velem...

2015. júl. 9. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

jaja volt wcben mosolygott ram es ranezett aztan wcre.

Egyertelmu jelet kuldott.

Hiaba volt jopasi, nekem ez tul meredek :DD

Amugy vonzalom kifejezes normalis korulmenyek kozott mar szamtalanszor volt.. Pedig a meleg helyeket messzire elkerulom :)

2015. júl. 9. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Egy focista haverom kért, hogy csináljak róla egy pár fotót ruha nélkül. Levetkőzött, elkezdett pózolni, kattingattam, merevedése lett. Aztán elnyúlt a heverőn, hogy fekvő képeket is csináljak róla. A lábát is széttárta. Amikor lefotóztam, olyan hallkan mondott valamit, hogy nem hallottam, és visszakérdeztem.

- Dugjál meg! - ismételte meg jól hallhatóan.

2015. júl. 10. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A parom setalt az xy helyre majd egy autos megkerdezte hol van szinten az xy hely elmagyarazta, nem ertette .. Majd mondta h o is odamegy akkor a kocsiba be mennek tovabb egyutt. Mikor odaertek megkerte a srac a baratomtol h ha ad neki 5000 ft ot nem szopja e le. Hat nem.
2015. júl. 26. 23:14
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos sok homo probált már elvinni ajánlatokat tenni elcsábitani stb de én nemet mondta vagy amikor a kocsiba akartak tuszkolni sikerült elmenekülnöm.
2015. aug. 5. 18:48
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
eddzés után egy sráccal söröztem és tett ajánlatot orálra tök zavarba jöttem
2016. jan. 22. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!