Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljunk hogy ne fájjon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk hogy ne fájjon annyira?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok és a barátommal megpróbáltunk szeretkezni. Többször is. De amint fájni kezdett ő mindig leállt, mert nem akar bántani. Úgy érzem, hogy rendesen fel vagyok izgulva előtte. Az elején nem is fáj annyira, inkább csak feszít. Viszont ahogy egyre beljebb teszi, már szúr. Én meg hangosan felnyögök, ő meg egyből abbahagyja és ezért soha nem teszi be teljesen. Mit csinálhatnánk, hogy még kevésbé fájjon? Vagy hogy vegyem rá, hogy ne hagyja abba? Nektek mennyire fájt az első alkalom? Hanyadik együttlétkor élveztetek el először?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. aug. 29. 12:11
1 2
 1/11 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Pedig sajnos fáj a behatolás volt szűz barátnőm az első pár alkalomnál fájt neki utána már jó volt egy kis síkosító nem ártana meg ne görcsölj rá lazulj el inkább
2019. aug. 29. 12:19
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
1# nem vagy szűz
2019. aug. 29. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Úgy nem próbáltatok, hogy Te ülsz rá fokozatosan !

Vagy mikor picit szúr álljatok meg aztán ha készen állsz kapaszkodj erősen a nyakába amennyire tudsz érősen ő még egy hirtelen nagyobb mozdulattal lökje be. Lehet durvának hangzik így elsőre picit kellemetlen lesz de csak egy pillanatig fog fájni utána maradjatok úgy csókoljon simogasson. Ha enyhült a fájdalmad lassan kezdjen mozogni. Kommunikáljatok.

Első alkalom nekem is fájt picit .

De úgy 3. Alkalomnál már teljesen el tudtam lazulni és élveztem.

26N

2019. aug. 29. 12:20
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Legyen hosszabb előjáték!

Volt szűz barátnőm, de legalább ötvenszer elélvezett már nyalás/simogatás által mielőtt beraktam volna neki.. Nagyon szűk volt, fájt neki is az első 4-5 alkalom, de azért nem annyira, hogy ne tudjuk folytatni. Ez ilyen, ne álljon le a pasid se olyan hamar, készítsd fel rá.

2019. aug. 29. 12:41
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Pedig be kell azt rakni, ha fáj is. Majd nem fog később. Nekem fél évbe telt anno, hogy ne fájjon. De egyébként is csak az első néhány lökésnél fáj, aztán nem fog. De ha mjndig kiveszi, sosem juttok előrébb. Tegye be rendesen.
2019. aug. 29. 12:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül fáj az első alkalom, teljesen egyénfüggő. Ne görcsölj rá, ne azt hajtsd a fejedben, hogy "fájni fog, fájni fog, fájni fog" mert önbeteljesítő negatív jóslattá válik, összeszorítod tudat alatt a hüvelyizmaid és akkor tényleg kellemetlen lesz.

Lazulj el, engedd el magad, jelezz folyamatosan vissza a partnerednek, mikor, milyen mélyen, erősséggel, intenzitással, sebességgel. Szép fokozatosan, megfelelő előjáték után, ennél tutibb tipp nincs. Mindenki így csinálja és mindenkinél be is válik.

2019. aug. 29. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi például a sokak által emlegegett misszionárius póz helyett, lovaglóban csináltuk először, mivel ott a nő irányít legtöbbször. A hosszú előjáték, izgalom és síkosító annyira meghozta a hangulatot, hogy semmi komolyabb probléma sem volt.

De amit elfelejtettetek, hogy beszéljetek róla, hogy ha fáj is, viszont szeretnétek, akkor ezen túl kell esni.

2019. aug. 29. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Amikor megáll, lökd felfelé a csípődet. Így te magad szabályozod a nyomás erősségét.
2019. aug. 30. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Mivel a szuzhartya egyaltalan nem olyan, mint ahogy en is elkepzeltem, valami celofankent a befottesuvegen, amit at kell szakitani, nem probaltatok kezzel tagitgatni?

Huszonevesen szerintem mar nem is volt rendesen meg, mire elvesztettem, pedig nem dugdostam magamba targyakat. Volt par extra, gegesz cuccal vegzett nogyogyaszati vizsgalatom, ami fajt. Aztan pedig ujjal kerestem, hogy hol a francban is van tulajdonkeppen az, ami miatt jo csaj letemre egyre inkabb nem mertem pasizni.

Aztan egy nagyobb meretu idiota b*szogep szabaditott meg tole, aki nem tudta, eszre se vette, es nem is vereztem, bar fajdogalt.

2019. szept. 4. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Síkosító, ellazulás, orálisan kényeztessen, ne legyenek zavaró tényezők, hátha.
2019. szept. 6. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!