Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Hogyan viszonyultatok ahhoz amikor a gyermeketek elkezdett szexuális életet élni?
16éves a lányom és nagyon jó kapcsolatunk van. 3 hónapja van együtt a barátjával de még szűz. Beszéltünk már a szexről de ha belegondolok, hogy miket csinálhatnak majd akkor kb. Kétségbeesett leszek.
Egy anya
En lanyom is 16 eves
En elmondtam neki hogyan tud biztonsagosan szexelni illetve ha valami gond van mondja el batran ne titkolja
Én is voltam fiatal, tudom milyen amikor az első igazi kapcsolatban tombolnak a hormonok. Ha rendesen fel van világosítva szexuális téren, ha figyelnek a védekezésre, akkor nyugodt szívvel hagyom őket kettesben. Még örülök is neki, hogy eljutottak idáig.
Férjemmel gyakran hagytunk lànyomnak privát időt, amikor kettesben lehetett a barátjával. Pl barátokhoz mentünk estére, vagy moziba, színházba. A lényeg, hogy tudják mikor érünk haza, és meddig tart a biztos zavartalan nyugalmuk.
a szeretkezés helye a házasságban van - erre nevelem.
a biológiai, lelki, érzelmi folyamatokról őszintén beszélünk.
42/F
#3:
Én is apuka vagyok, legszívesebben Isten szolgálatába adnám, de nem vagyok hülye!
Az Ő élete, az Ő választása, megadtam neki minden információt amire szüksége van egy megfelelő szexuális kultúra kialakításához.
Információt😃 a gyerekeiteket az utca és a média formálja, a tömeg, nem ti, nem is a ti gyerekeitek már, gyereket tudatosan kellene nevelni...
Szerintetek hányótok lányát dugják titokban tízenévesen? Ki tudja hányan...?
Olyan jókat mosolyogtam most. :)))
Ha tudnátok a hótiszta lelkű kislányotok miket művel már tizenévesen, miket csinált most nyáron is a fesztiválokon, és miket csinál akkor amikor a "barátnőjével" találkozik... :))))
#5 és #6:
Bár 5-ös kicsit túlzásba esett, de senki nem hülye naív!
Mi is voltunk fiatalok!
Ezeket mi is tudjuk, ahogyan te is, hogy a tudatos neveléssel sem érsz semmit, mivel a magániskolákban sem a megfelelő értékrendet tanítják...
Így ha csak nem egy lakatlan szigeten laktok, semmkit nem ér a tudatos nevelés.
A másik az, hogy nem szép dolog a saját gondolataidat "ráerőszakolni" a saját gyerekedre!
Szóval hagyjuk is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!