Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől lesz jó egy nő az ágyban?
Tudom, nagyon általános a kérdés, de 15 évig voltam egy hosszú, monogám kapcsolatban, egy nem kísérletező, viszonylag unalmas szexuális élettel. Új életet kezdtem, és most úgy tűnik, alakulóban van valami végre. Még csak kétszer voltunk együtt, "ismerkedő" fázisban vagyunk, de szeretném, ha jól érezné magát velem, hosszú távon - ehhez azonban úgy érzem, tanulnom kell, lemaradtam az utóbbi 15 évben.
Elsősorban férfiak véleménye érdekelne, hogy nekik mitől jó a barátnőjük/feleségük/szeretőjük az ágyban? Persze, majd én magam is kitapasztalom, hogy ő mit szeret, alapvető dolgokat tudnátok írni? Vagy akár meg is fordíthatjuk a kérdést, azt is leírhatjátok, hogy mitől NEM jó egy nő az ágyban. Köszönöm előre is a normális válaszokat :)
37N-43F
- Gondolod hogy ennyi elég lenne? Mármint hogy "egy nő orális szexben részesíti az embert és a szájába lehet élvezni" -
Nem! Sajnos ez nem elég, de ma már ez minősül aktívnak - a nők nagy többsége szerint. Ennyi és ebben kimerül a dolog. Becsületedre váljék, hogy Te azon ritka kivétel agy aki a másiknak ilyen téren szeretne megfelelni! Meghajlok előtted és ... egyébként már ez alapján szívesen feleségül is vennélek, de marad az, hogy irigykedek arra a pasira, akiért Te ilyet megteszel. Na, a témához visszacsatolva Nekem például álmom egy olyan lovaglás, ahogy a csaj az aktívabb fél. De odafigyelve, hogy ne vigye túlzásba. Jó, én a romantikusabb szex híve vagyok, tőlem fölöslegesen várja el egy nő, hogy falhozb@$szam, üssem, lefogjam, fojtogassam, vagy a szájába köpjek ... sőt ... még azt se, hogy dumáljak közben.
Bővebben nyilatkozni, elvárásokat támasztani azért nem tudok, mert - ahogy mondtam -, aktív nőt az ágyban még soha nem tapasztaltam. Szerintem nincs is.
Figyelj, ha addig eljutottatok, hogy elmondta, hogy valami nem felel meg, miért nem mondta el, mi az amit elvár?????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!