Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mitől lesz jó egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mitől lesz jó egy nő az ágyban?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon általános a kérdés, de 15 évig voltam egy hosszú, monogám kapcsolatban, egy nem kísérletező, viszonylag unalmas szexuális élettel. Új életet kezdtem, és most úgy tűnik, alakulóban van valami végre. Még csak kétszer voltunk együtt, "ismerkedő" fázisban vagyunk, de szeretném, ha jól érezné magát velem, hosszú távon - ehhez azonban úgy érzem, tanulnom kell, lemaradtam az utóbbi 15 évben.

Elsősorban férfiak véleménye érdekelne, hogy nekik mitől jó a barátnőjük/feleségük/szeretőjük az ágyban? Persze, majd én magam is kitapasztalom, hogy ő mit szeret, alapvető dolgokat tudnátok írni? Vagy akár meg is fordíthatjuk a kérdést, azt is leírhatjátok, hogy mitől NEM jó egy nő az ágyban. Köszönöm előre is a normális válaszokat :)

37N-43F

2019. aug. 27. 14:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

- Gondolod hogy ennyi elég lenne? Mármint hogy "egy nő orális szexben részesíti az embert és a szájába lehet élvezni" -

Nem! Sajnos ez nem elég, de ma már ez minősül aktívnak - a nők nagy többsége szerint. Ennyi és ebben kimerül a dolog. Becsületedre váljék, hogy Te azon ritka kivétel agy aki a másiknak ilyen téren szeretne megfelelni! Meghajlok előtted és ... egyébként már ez alapján szívesen feleségül is vennélek, de marad az, hogy irigykedek arra a pasira, akiért Te ilyet megteszel. Na, a témához visszacsatolva Nekem például álmom egy olyan lovaglás, ahogy a csaj az aktívabb fél. De odafigyelve, hogy ne vigye túlzásba. Jó, én a romantikusabb szex híve vagyok, tőlem fölöslegesen várja el egy nő, hogy falhozb@$szam, üssem, lefogjam, fojtogassam, vagy a szájába köpjek ... sőt ... még azt se, hogy dumáljak közben.

Bővebben nyilatkozni, elvárásokat támasztani azért nem tudok, mert - ahogy mondtam -, aktív nőt az ágyban még soha nem tapasztaltam. Szerintem nincs is.

Figyelj, ha addig eljutottatok, hogy elmondta, hogy valami nem felel meg, miért nem mondta el, mi az amit elvár?????????

2019. aug. 27. 15:07
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 Az a cél, hogy jól érezze magát velem, és persze én is vele, ezért próbálok megtenni mindent, nem csak az ő öröméért, hanem a saját kíváncsiságomért is. Az álmod, a lovaglás, pont ma mondtam neki hogy szeretnék az ölébe ülni, és úgy kipróbálni, bár abban a pózban nem bírom sokáig, de remélem mindkettőnknek tetszik majd. Nem ellenkezett :) Még csak kétszer voltunk együtt, így elvárásokról még nem nagyon beszéltünk, egyelőre csak átadtuk magunkat a dolgoknak, de szeretném belőni a határokat, ki meddig mehet el, mit bír, mit szeret mit nem.
2019. aug. 27. 15:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok de a tippem az lenne hogy egyrészt add magad és ne akarj rögtön az elején eszement pozitúrákat,illetve legyél retkes r.ibanc, a szó jó értelmében :)
2019. aug. 27. 16:59
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 köszi :)) amúgy sem vagyok az a típus aki akrobatákat megszégyenítő módon mozog az ágyban, vagy azon kívül, de szép lassan majd mindent kipróbálunk :D soha nem kívántam még senkit ennyire, úgyhogy az eddigi tapasztalataimhoz képest akarok is ribizli lenni az ágyban :))
2019. aug. 27. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 11es az elvárást nem az új pasira értette ,hanem az exedre,hogy miért nem mondta hogy mit várt volna el ,miben nem voltál neki elég jó :)
2019. aug. 27. 19:18
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 tényleg, én értettem félre :) én is ezt kérdeztem tőle egyébként, hogy mi az ami nem jó, min kellene változtatni, de csak az volt a válasz, hogy nekem is éreznem kellene hogy ez így nem jó...
2019. aug. 27. 19:35
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
40 fölött én inkább már ba..ni szeretek.f,és lehessen hosszan szop.atni.
2019. aug. 28. 07:27
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát kinek mi jön be, én jelenleg azért ennél többre vágyom :)
2019. aug. 28. 09:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
De kretén lehetett az ex...nem mondja el ,nem vezet rá arra hogy mi hiányzik és akkor behisztizik hogy nem olvasol a gondolataiban. ? XD szerintem amúgy nem is volt olyan téren gond veled,legalábbis nem annyira amennyire ő állította csak valamit még így utoljára nagyon oda akart vágni a fejedhez ,és tudta hogy ezzel betalál nálad . Jobb is hogy vége lett, az ilyen nem férfi . Most legalább lesz melletted egy igazi férfi aki rendesen megmozgat szexuálisan és kihozza belőled a r.bancot az ágyban :) meglátod ,jönni fog magától hogy mit hogyan és csodálatos lesz :) sok boldogságot :D
2019. aug. 28. 10:33
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi :D hát igen, van ebben valami, a végén már tényleg csak a vagdalkozás meg a rinyálás ment, konkrét ok, vagy rávezetés, hogy mi lenne jó, nem volt... de bízom benne, hogy ez az új érzés majd kárpótol, rajtam nem múlik az biztos, nyitott vagyok és kíváncsi mindenre, amit nyújtani tud :)
2019. aug. 28. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!