Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mire gondoltok amikor azt halljátok vagy mondjátok, hogy egy nő jó az ágyban?
Figyelt kérdés
Hosszabb kifejtés is érdekelne, nem csak annyi, hogy “jól szop”, ha lehet.2019. júl. 22. 20:32
1/7 anonim válasza:
Pont azok a perverziói, mint nekem :)
2/7 Spiritrobber válasza:
Mikor a kereslet és a kínálat tökéletesen vagy közelntökéletesen találkozik :)
3/7 anonim válasza:
Gyorsan nedvesedik, szűk a puncija, szeret szopni és engedi szájban elmenni, nem kényeskedik, engedi a posinyalást, kimutatja hallhatóan is az élvezetet...nekem kb ennyi
4/7 anonim válasza:
Nem fadarab, aktívan mozog a hancúrlécen, egy hullámhosszon vagyunk pl. pózváltáskor, nem kényeskedik, nem szégyenlősködik, elfogadja az adottságait és büszke rá, nem keres kifogásokat (pl. inkább legyünk sötétben, mert...), beszél trágárul, ha beindul, és jól szop, természetesen.
5/7 anonymousreview60 válasza:
Hangot ad annak, ami tetszik neki, verbálisan, vokálisan. Nem egy fadarab. Szereti a testét. Szereti az én testemet. Szereti a szopást. Engedi a szájbaélvezést. Szereti a nyalást. Szereti a popsinyalást. Szereti az anális közösülést. Ügyesen szemérmeskedik, de egy szajha.
6/7 anonim válasza:
"Szereti az anális közösülést. "
Szóval aki nem megy bele az análba, az már nem is jó az ágyban?
7/7 anonymousreview60 válasza:
Jó, csak kevésbé, mint aki igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!