Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mondjátok már el hogy miért buktok a 40 év körüli nőkre?
Ott a sok fiatal kis csaj miért a 40 eves kell? Elsősorban a 20-30 közötti fiuk válaszai érdekelnének.
Nem provokálni akarok..csak kérdezem. Persze jól esik az ember lányának..de mégis furcsa. Kérlek normálisan valaszoljatok
Gondolom azért mert a 40es már érett nő
És nem akar egyből gyereket eljegyzést, házasságot meg a fél világot ,mert jól még lett rakva
Nekem soha mem kellett, most mégis alakul.
Kiteljesedettebb, komolyabb "kategória", nem játszmázik, letisztultabb és rudja mit akar. Meg azt is, hogy nekem mi a jó :D "Minőségibb."
Ennek ellenére mégis félek a korkülönbségtől. :(
Azért, mert tudják, hogy mit akarnak, van èlet tapasztalatuk. Nem akarnak a pláza, a smink, az új táska, új cipő új minden hóbortnak felülni.
Sokkal nyugisabbak és ragaszkodóbbak, aranyosak is mindig.
Àltalában ügyesek a konyhàban is, egyszerűen mindenben jobbak. :)
Ram is buknak a fiatalabbak , szerintem mert azt hiszik , hogy csak a nöiessegemre kell visszaigazolást adjanak , nem kell tegyenek semmit a kapcsolatért . A nö hálás , hogy nönek nézik .
Bolondsag is volna bármit várni egy fiatal pasitól
De én pont ezért nem mentem bele , túl büszke vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!