Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Mondjátok már el hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mondjátok már el hogy miért buktok a 40 év körüli nőkre?

Figyelt kérdés

Ott a sok fiatal kis csaj miért a 40 eves kell? Elsősorban a 20-30 közötti fiuk válaszai érdekelnének.

Nem provokálni akarok..csak kérdezem. Persze jól esik az ember lányának..de mégis furcsa. Kérlek normálisan valaszoljatok

2019. jún. 5. 19:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Retro zenét is szeretik sokan ,de még attól nem lesz jó.
2019. jún. 5. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom azért mert a 40es már érett nő

És nem akar egyből gyereket eljegyzést, házasságot meg a fél világot ,mert jól még lett rakva

2019. jún. 5. 19:30
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
A 30 feletti nők már levetkőzték a fiatal lányok idegesítő szokásait. Nem próbálnak kényszeresen megfelelni, van saját véleményük, saját elképzeléseik. Nem követelőzőek és nincsenek irreális elvárásaik, tudják értékelni az apró figyelmességeket. Sokkal nyitottabbak, őszinték, nem kell velük felesleges idióta játszadozásokba belemenni. Nincs felesleges dráma, sokkal könnyebben meg lehet beszélni velük a problémákat. Az ágyban is szenvedélyesebbek, odaadóbbak.
2019. jún. 5. 19:34
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Ha már szexualitás kategória: nem prűdek, tudják mi a jó nekik. Nem fanyalognak sokmindentől amitől a 20 évesek igen. Jó az orgazmus készségük. Elfogadták a testüket, nem takargatják magukat. Mernek kezdeményezni. Mernek magukhoz nyúlni.
2019. jún. 5. 19:37
 5/17 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasgatni..köszönöm az összes 40 és nő névében.
2019. jún. 5. 19:38
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Nekem soha mem kellett, most mégis alakul.

Kiteljesedettebb, komolyabb "kategória", nem játszmázik, letisztultabb és rudja mit akar. Meg azt is, hogy nekem mi a jó :D "Minőségibb."

Ennek ellenére mégis félek a korkülönbségtől. :(

2019. jún. 5. 19:47
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
Szia, bocsi, én 40 éves vagyok de annak idején 22 évesen volt 39 éves barátnőm és mit mondjak, eléggé tüzes volt, viszont kellően megfontolt .. Aztán mondjuk ő nem komoly kapcsolat volt de párszor együtt voltam egy 46 éves hölggyel akkor már 30 voltam de az sem volt rossz.. Fura érdekesség hogy én most sem utasítanám el a saját korosztályom de úgy érzem hogy alapjáraton ők is más felé érdeklődnek és én is és én nem feltétlen a sokkal nagyonsokkal fiatalabb csajok iránt..
2019. jún. 5. 19:57
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

Azért, mert tudják, hogy mit akarnak, van èlet tapasztalatuk. Nem akarnak a pláza, a smink, az új táska, új cipő új minden hóbortnak felülni.

Sokkal nyugisabbak és ragaszkodóbbak, aranyosak is mindig.

Àltalában ügyesek a konyhàban is, egyszerűen mindenben jobbak. :)

2019. jún. 5. 20:06
 9/17 A kérdező kommentje:
2019. jún. 5. 20:07
 10/17 anonim ***** válasza:
61%

Ram is buknak a fiatalabbak , szerintem mert azt hiszik , hogy csak a nöiessegemre kell visszaigazolást adjanak , nem kell tegyenek semmit a kapcsolatért . A nö hálás , hogy nönek nézik .

Bolondsag is volna bármit várni egy fiatal pasitól

De én pont ezért nem mentem bele , túl büszke vagyok

2019. jún. 5. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!