Fiúk! Mondjátok, miért csak a nagymellű nőkre buktok? Miért szorul háttérbe az, akinek kisebb?!
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 17:30
1/4 anonim válasza:
Nem nagy mell kell neki, hanem egy bizonyos szintű értelmesség, ész. Ha ilyeneket kérdezgetsz, megbuktál.
2/4 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem a kismellű nőket. Nem mondom, nem vetem meg a nagyot sem :D
valami oylasmi lehet a dologban, hogy aki tudja magáról, hogy nagy, az magabiztosabb, és ez meglátszik rajta..
4/4 anonim válasza:
Nem csak a nagy mellekre bukok, a szexi arcra, vagy a formás combra vagy a szép popsira is bukok..
Összefoglalva, a nőiességre bukok!
De ne várja el tőlem senki sem, hogy majd lázbahoz egy ragyás, zsíroshajú, szőrös, foltosbőrű, sonkalábú, vagy karajhátú, (és még sorolhatnám napestig)női egyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!