Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK Mondjatok már 1-2 indokot, hogy miért inkább a nagyképű, bunkó, suttyókra buktok?
Aki nem ien attól előrre is elnézést kérek de akinek ez a fajta pasi jön be az miért??
Jól esik neki a megaláztatás?XD?
Mert ők izgalmasabbak, nem kell nagyképűnek és bunkónak lenni, csak alfának, dominánsnak, nem pedig kedvesnek és nem kell a nők seggét kinyalni minden jóval, csak ha kiérdemlik.
20f
nem hinném, hogy ez általános
az, hogy ti páran nyomik vagytok és nem találtok lányt magatoknak az nem a lányok hibája.
ja és nem lány vagyok.
Itt nem arról van szó, hogy kinyalom a segg*t, hanem arról hogy sokan úgy viselkednek másokkal mint egy darab sz@rral.
Azt elismerem, hogy nem kell elkényeztetni, de inkább legyek gyengédebb mint egy tahó p@raszt.
Valaki irta, hogy "dominánsnak, alfának " kell lenni
Kiröhögöm a belsőmet xDDD
Melyik korszakban élsz, f*szikám ? A dominancia már nemcsak a férfiaké. Ezenkivül az alap szerintem, hogy valakinek nem nyaljuk a s*ggét, csak úgy, alaptalanul. Viszont aki ezt teszi azt nem hiába nevezik s*ggnyalónak, aki pedig nem teszi ezt az normális és nem "alfa" meg egyéb felpuffasztott szó.
Kérdező: elmagyaráznék pár dolgot. Nekem volt életemben olyan srác,aki nagyképű volt, de volt is amire nagyképű legyen. Viszont volt olyan is,aki csak úgy, nagymenő akart lenni, de nem csinált semmi olyat, amivel azzá vállt volna, mégis úgy viselkedett, mintha csinált volna. Na az már égés volt.
Ja és mégvalamit: érdemes tudni, hogy az esetek több százalékában a nagyképűség csak egy szintig tart. Ha meghaladod azt a szintet, szóval a "nagyképű" bnőjévé vállsz, akkor már teljesen más viselkedésmód fog járni neked. Ez tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!