Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » CSAJOK Mondjatok már 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK Mondjatok már 1-2 indokot, hogy miért inkább a nagyképű, bunkó, suttyókra buktok?

Figyelt kérdés

Aki nem ien attól előrre is elnézést kérek de akinek ez a fajta pasi jön be az miért??

Jól esik neki a megaláztatás?XD?

2010. szept. 14. 21:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon érdekel. Eddig az összes lány akit ismertem rájuk bukott.
2010. szept. 14. 21:04
 2/25 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, de ha nem is nagyképűekre, hanem miért a szépfiúkra.
2010. szept. 14. 21:04
 3/25 anonim ***** válasza:
85%

Mert ők izgalmasabbak, nem kell nagyképűnek és bunkónak lenni, csak alfának, dominánsnak, nem pedig kedvesnek és nem kell a nők seggét kinyalni minden jóval, csak ha kiérdemlik.

20f

2010. szept. 14. 21:06
 4/25 anonim ***** válasza:
48%

nem hinném, hogy ez általános

az, hogy ti páran nyomik vagytok és nem találtok lányt magatoknak az nem a lányok hibája.

ja és nem lány vagyok.

2010. szept. 14. 21:07
 5/25 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha választanom kell a nyalás és a bunkó közt, inkább a bunkó, utálom az olyan pasikat aki egésznap a seggembe bújik és folyton mondja, hogy szeretlek. Ennek nem látom értelmét.
2010. szept. 14. 21:07
 6/25 anonim ***** válasza:
79%
En olyan lany vagyok, hogy nem igazan birom az ilyen pasikat...megnezem oket de nem lennek a "trófeájuk"...Viszont ismerek sok lanyt akiknek azok a pasik jonnek be es meg is mondom, hogy miert...Szoval legtobbjuk azert akar veluk osszejonni, mert altalaban az ilyen pasik NEPSZERUEK, es hat...nekik ez olyan jo buli, hiszen akkor egy ideig ok is nepszeruek lehetnek! De amugy egyik ilyen csaj sem erez semmi komolyat az ilyen pasik irant!!! Szal ha ti fiuk nem vagytok ilyen nagykepuek, meg stb...akkor oruljetek!!! Mert kesobb a lanyok (a rendesek) ti ratok fognak bukni..:-)
2010. szept. 14. 21:13
 7/25 anonim ***** válasza:
97%

Itt nem arról van szó, hogy kinyalom a segg*t, hanem arról hogy sokan úgy viselkednek másokkal mint egy darab sz@rral.

Azt elismerem, hogy nem kell elkényeztetni, de inkább legyek gyengédebb mint egy tahó p@raszt.

2010. szept. 14. 21:15
 8/25 anonim ***** válasza:
60%
hát én inkább írnék 1-2 indokot h miért NEM választanék buknó fiúkat...... áájj!!! távol áljnak tőlem az ilyen degenerált hülye gyerekek.... :)
2010. szept. 14. 21:21
 9/25 anonim ***** válasza:

Valaki irta, hogy "dominánsnak, alfának " kell lenni

Kiröhögöm a belsőmet xDDD

Melyik korszakban élsz, f*szikám ? A dominancia már nemcsak a férfiaké. Ezenkivül az alap szerintem, hogy valakinek nem nyaljuk a s*ggét, csak úgy, alaptalanul. Viszont aki ezt teszi azt nem hiába nevezik s*ggnyalónak, aki pedig nem teszi ezt az normális és nem "alfa" meg egyéb felpuffasztott szó.

Kérdező: elmagyaráznék pár dolgot. Nekem volt életemben olyan srác,aki nagyképű volt, de volt is amire nagyképű legyen. Viszont volt olyan is,aki csak úgy, nagymenő akart lenni, de nem csinált semmi olyat, amivel azzá vállt volna, mégis úgy viselkedett, mintha csinált volna. Na az már égés volt.

Ja és mégvalamit: érdemes tudni, hogy az esetek több százalékában a nagyképűség csak egy szintig tart. Ha meghaladod azt a szintet, szóval a "nagyképű" bnőjévé vállsz, akkor már teljesen más viselkedésmód fog járni neked. Ez tapasztalat.

2010. szept. 14. 21:42
 10/25 anonim ***** válasza:

21:07-el 1et értek.

18F

2010. szept. 14. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!