Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » CSAJOK Mondjatok már 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK Mondjatok már 1-2 indokot, hogy miért inkább a nagyképű, bunkó, suttyókra buktok?

Figyelt kérdés

Aki nem ien attól előrre is elnézést kérek de akinek ez a fajta pasi jön be az miért??

Jól esik neki a megaláztatás?XD?

2010. szept. 14. 21:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
23%
Én egy nagyképű suttyó vagyok. Igen, kikezdek egy este több lánnyal, meg is kapok egy este több lányt, de le tudom írni, az ilyen szót. És azért, hogy jól nézzek ki, heti 4x kondiba járok, normálisan étkezem, emellett egyetemista vagyok. És azért teszem meg, mert megtehetem, és azért kellek én a kiscsajoknak, mert pontosan tudják, hogy nem egy levakarhatatlan nyálgépet kapnak, hanem egy jó estét, és ennyit.
2010. szept. 15. 00:05
 12/25 anonim ***** válasza:
21:42 a szívemből szóltál, pedig nekem nincs olyan, a kérdező szerint.
2010. szept. 15. 00:09
 13/25 anonim ***** válasza:
A dominanciában van valami. Nekem mindig azok a pasik jönnek be (najó eddig van egy darab kivétel), akik a társaság középpontjában vannak, hallgatnak rájuk, elismerik őket. Az ilyenekre szokták rá mondani (általában jogosan), hogy nagyképű bunkó...Ezek a pasik kellő önbizalommal rendelkeznek, képesek irányítani, nekem részben erre van szükségem.
2010. szept. 15. 00:46
 14/25 anonim ***** válasza:

Nos mi az a dominancia?

Az én olvasatomban az hogy egy fiú játsza az agyát.Nem erősebb,nem szebb ,és nem feltétlenül okosabb mint a környezetében lévő többi fiú.a többi azért nem utánozza mert nem akarnak olyanok lenni mint ő, a lányok viszont azért hajtanak rá mégis mert ő van szem előtt.Tudjátok mint a boltban:"ezt veszem meg mert ezt láttam a reklámban"

2010. szept. 16. 16:58
 15/25 anonim ***** válasza:

utálom a nagyképűeket, szóval szerintem, azért van ez, mert te buksz olyan lányokra, akik nem nőttek fel vagy/és hülyék és ezt szeretik, csak a külső fontos számukra stb.

15/L

2010. szept. 16. 17:31
 16/25 anonim ***** válasza:
én nem szeretem a "nagyképű, bunkó, suttyó"kat... a párom sem az, de nem is egy nyúlállat :D ott van ha kell a férfi oldala, erős meg minden, de kedves udvarias, ha felhúzza magát akkor dühös... stb. vannak emberi érzései.
2010. szept. 16. 17:34
 17/25 anonim ***** válasza:
most ezen énis elgondolkoztam, és rájöttem, hogy a barátom iszonyatosan bunkó a többi ember olvasatában. mert őszinte, és mert ő is viccesnek találja, ha más emberek vérét szívja. visszagondolva, az összes barátom ilyen volt eddig:) és én erre ezt az indokot tudom felhozni: én is ilyen vagyok. ő legalább nem sértődik meg, hogyha hozzábújok és les.ggfejezem, és énis csak kiröhögöm mikor puszilgatás közben leb.ziz. de emellett annyira törődő és odafigyelő, gondoskodó és mindig szeretget:) és tényleg a többiek azt mondják rá hogy bunkó (ahogy rám is:)) de ez egyáltalán nem így van, csak meg kéne ismerni, és tudják hogy a csesztetés is csak azoknak szól akik kiérdemlik, és ez egyfajta groteszk szeretetkimutatás:D 18/l
2010. szept. 16. 17:56
 18/25 anonim ***** válasza:

WTF???

annak örülsz ha leqrváz a pasid? XD lehet hogy van benne v mi...

2010. szept. 16. 20:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekemis az ilyenek jönnek be nem tudom h miért...csak...izgalmasak...minden..nemtudom vonz az h milyen ha vele lennék meg h áááhhh...jópasi is ..mindgey őkamenők.
2010. szept. 16. 21:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Nah, mivel és is gyakran keveredek olyan kapcsolatba, ahol a bunkó pasi elnyom, én meg halál szerelmes vagyok bele, elmondom, ez szerintem miért van. A szüleink generációjában általában a férj a domináns, nálunk is. Elnyomja anyámat, ezért akarva akaratlanul ez a természetes, és az ilyet látom követendőnek, és az ilyenbe zúgok bele. Másik magyarázat, az önbizalom tényleg mindennél többet számít. A 12 centis farkat, de még a féllábúságot is kompenzálja. 21 l
2010. szept. 16. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!