Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mondjátok már el hogy miért buktok a 40 év körüli nőkre?
Ott a sok fiatal kis csaj miért a 40 eves kell? Elsősorban a 20-30 közötti fiuk válaszai érdekelnének.
Nem provokálni akarok..csak kérdezem. Persze jól esik az ember lányának..de mégis furcsa. Kérlek normálisan valaszoljatok
28 vagyok, es meg nem voltam 23 eves csajjal idosebbel. Igen, ez pont igy van, en is rettentoen vagyok egy 30-40 kozotti nore. Hogy miert? Tobb ok miatt is. Bomba jol neznek ki a nok abban a korban. Tenyleg idomaik vannak. A mellek is tenyleg mellek. A masik oldala az erettseg, tapasztalat. Sokkal erettebben gondolkodnak, akikkel el lehet beszelni rendes temarol, nem csak tini hulyesegekrol csacsogni. Nekem van egy 35 eves ismerosom, akivel ugymond nem jott ossze tobb mint baratsag,de rettentoen birom, egyszeruen motival es energiat meritek belole, amilyem pozitivan es motivaltan all az elethez, van celja, tudja mit akar. Es nem utolso sorban ugyebar a szex. Egy ilyen no (szamomra meg csak sajnos valoszinuleg ) tobbet tud nyujtani szex kozben. Tudja mar mit kivan a teste, hogy szereti. Nem kell neki hazudozni, hogy bebujhass a bugyijaba. Vilagos szamara, hogy hogy mukodik a pasi. Es igen, arra gondolok, hogy wao, milyen jo lehet vele, biztos hozzamnyul es 2 perc alatt elmegyek vele. Olyan jot csinalna velem kb. Akivel oszinten mernek beszelni es teljesen nyiltan minden vagyamrol. Egyszeruen vonzzo a nőből a top verzio.
28F
Szerintem csak szimplán anyakomplexusosak.
Nincs kedvük az "eltartónak" lenni, inkább keres egy "anyát", akinek már van jövedelme, de ha nincs is, a személyesége könnyebben áraszthat törődést, már csak a tusat miatt is. Hogy az a negyven éves nő akár az anyja lehetne.
Apakép hiánya, nem tudják, hogy kell domimálni. Dominancia alatt nem felsőbbrendűséget értek, mielőtt bárki félreértené.
A negyvenes nők tényleg csodásak, de a szomorú valóság az, hogy ezek a fiúk anyát keresnek. Akivel dughatnak, persze. És aki pátyolgatja őket. Ennyi.
Igazi nők 35 körül kezdődnek. Akkor teljesedik ki a valódi szépségük mind külsőre mind belsőre. Természetesen nem mindenkire igaz, de sokszor van bennem egy frusztráció, hogy "nekem egy ilyen kinyilt virág kell" és nem egy olyan ami majd még csak ki fog nyílni, addig pedig minden méhet magára enged.
Egy idősebb nőnek általában van annyi önbecsülése is, hogy nem adja magát fűnek fának, amíg a fiatal az igazit keresve akár azért képes dobni a párját, mert a másik srác gazdagabb, jobban nézz ki, kocsija van stb...
Szeretnék egy igazi nővel megismerkedni, ha úgy alakul még fiatalabban is, de kitartanék mellette, jöjjön bármilyen fiatal lány. Egy igazi érett nőnél nincs szebb nőnemű lény más korosztályokban.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!