Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Egy 10-es skálán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Egy 10-es skálán a mai férfiak mennyire jók az ágyban? Tapasztalataitok alapján.

Figyelt kérdés

1-es: "totál nem figyel rám, csak beteszi, elmegy és elalszik"

10-es: "úgy elélveztem hogy beleremegett a lábam, alig várom hogy megismételjük"

Kort és eddigi partnerek számát is kérek.

2019. aug. 11. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam sok pasival, de akivel igen azokkal jo volt a szex.
2019. aug. 11. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Az első partnerem 8-as volt, a második csak 5-ös... a harmadik tuti 10-es lett volna ezen a skálán, de akkoriban még be voltam ijedve, mert szűz voltam. 27N
2019. aug. 11. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
10/2 sajnos a többség, pedig a jó szexnél nincs élvezetesebb.
2019. aug. 11. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon-nagyon változó.
2019. aug. 11. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Nincs sok tapasztalatom, de az elején nagyon jók, aztán kezdenek unalmasá vállni
2019. aug. 11. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed itt valami hegylakók vagy vámpírok élnek?

"Ja igen, a mai férfiak hármas szintet nyújtják, bezzeg 40 évvel ezelőtt, akkor simán nyolcasok voltak, 200 éve meg fénykor volt, amikor végre nem volt kötelező a misszionárius póz és havonta már fürödtünk is egyszer"

2019. aug. 12. 09:18
 7/8 A kérdező kommentje:

9:18

Totál félreérted a kérdést. Egyrészt sehol nem kérdeztem hogy 40 éve milyen volt a nemi élet, vagy éppen 200 éve, arra vagyok kíváncsi hogy a MAI nők milyennek ítélik meg a MAI férfiak teljesítményét, úgy általában véve. Teszem ezt azért és azért itt mert névtelenül senkinek nincs érdeke (akár tapintatból akár másmiért) a valóságtól eltérő választ adni erre a kérdésre amelyet sokszor orgazmusszínlelés stb. kísér a való életben.

Nem tudom számodra hogy jön ide hogy mi volt X évszázaddal ezelőtt, de az is biztos hogy senkinek se kell a felmenőihez fordulnia összehasonlítási alapért. Mindenki érzi hogy mennyire jó neki éppen.

2019. aug. 12. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:

de kérdező, a kérdés abszurd. Mert nem tudod összehasonlítani semmivel. Bármelyik korban felteheted a kérdést, mindig ugyanazt a választ fogod kapni. És az sem lesz reális, mert csak a valóságot hasonlítják össze a fantáziával.

Tegyük fel, hogy mindig egy városban laktál, mondjuk Pécs legyen a város. Soha, de soha nem hagytad el, sosem voltatok nyaralni, egyszer fiatal felnőtt korodban meglátogattad Szegedet, ahol megismertél egy embert, akivel valami különleges kacsingatás volt.

Most is Pécsett élsz és felteszik neked a kérdést, hogy értékeld Pécsett 10-es skálán, hogy milyen város.

És te azt mondod 3-as. (bezzeg Szeged 9-es, mert ott lakik az a személy)

Miért? Mert sok filmet láttál és ott van Hollywood, ahol mennyi akció történik, és ott van New York, ahol UFOk jönnek minden héten és ott van Budapest, ahol éjjel-nappal zajlik az élet és Stohl Buci üt el minden nap részegen a kocsijával.

Abszurd! Arról nem is beszélve, hogy ha felállítasz magad előtt 100 pasit, nagyon vegyesen lesz 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-es számú pasi előtted és az lutri, hogy az itteni válaszadó éppen hanyas pasit fogott ki. Lehet sír, hogy ma csak hármas pasik vannak a földön és nem veszi észre, hogy a sarkon várja a 10-es udvarló.

2019. aug. 12. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!