Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet hitelesen mérni a pénisz hosszát? A rajzom alapján melyik a legpontosabb?
Mivel felfele és jobbra enyhén görbe a péniszem így egyértelmű pontossággal nem tudom sose lemérni, hogy pontosan mekkora. Kékkel van jelölve, amikor a szeméremcsontomtól mérem egyenesen a pénisz hegyéig, pirossal van jelölve, amikor közvetlenül a pénisz tövéhez felülről illesztem és zölddel jelöltem, amikor szintén a pénisz tövéhez illesztem a végét, de oldalról mérve.
Így különbözően mérve eltérő értékeket kapok és nagyon nem mindegy, hogy 15 vagy 16,3/16,5 cm hosszú a péniszem. Nekem legalábbis nagyon nem.
Vegyél ruhacenti szalagot (mivel hajlékony nem merev) tedd a tövéhez és mérd vele végig és az lesz a jó méret. Nekem se egyenes. Nekem is dgörbe egy kicsit. Én így mértem le.
31/F.
De semmi értelme méregetni mert egy csaj se jár mérőszalaggal hogy lemérje.
Nyilván a zölddel jelölt van a legközelebb a pontoshoz, de ahogy az első írja egy mérőszalaggal simán meg tudod oldani.
Amúgy sztem ne pörögj rá ennyire fél meg 1 centikre, ha 15, ha 17 centis a farkad, mindegyik teljesen normális méret és semmi problémád nem lesz vele, legalábbis a méret miatt biztosan nem. ;)
Basszus, nem mindegy, hány centi???
Egyébként csak rakd mellé a mérőszalagot az ív mentén. Ugye tudod, hogy a hüvely sem egyenes?
"Basszus, nem mindegy, hány centi???"
Nem mindegy, mert ha elárulom a csajnak (ha rákérdez) utána meg kaján kislányos kíváncsisággal nekem esik a mérőszalaggal és kisebbet mér, akkor a pofámról lesül a bőr, ha kamuzással vádol meg és jól porig aláz, hogy komplexusos kamuzós kisfarkú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!