Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet hitelesen mérni a pénisz hosszát? A rajzom alapján melyik a legpontosabb?
Mivel felfele és jobbra enyhén görbe a péniszem így egyértelmű pontossággal nem tudom sose lemérni, hogy pontosan mekkora. Kékkel van jelölve, amikor a szeméremcsontomtól mérem egyenesen a pénisz hegyéig, pirossal van jelölve, amikor közvetlenül a pénisz tövéhez felülről illesztem és zölddel jelöltem, amikor szintén a pénisz tövéhez illesztem a végét, de oldalról mérve.
Így különbözően mérve eltérő értékeket kapok és nagyon nem mindegy, hogy 15 vagy 16,3/16,5 cm hosszú a péniszem. Nekem legalábbis nagyon nem.
#9: hát, ha egy csaj az első alkalommal előveszi a centit, ott nagy baj van
1. Ha jó a pasi, és minden OK, baromira nem érdekel, valóban annyi-e, amit mondott (egyébként is... szemre, meg kézbe véve bármikor megmondom)
2. Ha nem jó a pasi, akkor meg pláne nem érdekel, mennyi az annyi...
3. És mi van, ha a csaj sem jó helyen méri?
Ha a lány leméri neked, akkor azt mondod, hogy te máshogyan mérted és ennyi, de a szituáció amúgy sem igazán életszerű.
Szerintem ne akard magad a gyakori-s emberekhez mérni magad, ők a padlótól mérik a hosszt. Kutatásokban célszerűen enyhén a szeméremcsontnak ütköztetve mérik.
Elképzelem azért a helyzetet:
-Na és egyébként mekkora a farkad?
-Hát, nemrég mértem, 17 cm.
-Az nem rossz. :) De azért megmérem ha nem gond.
-Persze mérd csak.
-Hűha, ez bizony csak 16.3 cm, így bocsi de nem fekszem le veled. Ráadásul mekkorát hazudtál már. Na szia, én befejeztem veled.
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Mi a szöszért akarod lemérni??? Nem mindegy, hogy 15 vagy 16,5 cm. A partnereid nem fognak mérőszallaggal mászkálni randevúra, az fogja őket érdekelni hogyan tudod használni.
Egyébként is mindegy milyen méretet mondasz nekik, úgyis tudják amit egy férfi mond abból legalább 2 cm-t le kell vonni :)
Fogd meg a vonalzod, kérj anyádtól cérnát, a cérnával mérd le, vágd el a cérnát, majd a vonalzóval nézd meg, hogy mennyi az annyi.
Napról napra debilebb kérdést tesznek fel az emberek...
"Egyébként is mindegy milyen méretet mondasz nekik, úgyis tudják amit egy férfi mond abból legalább 2 cm-t le kell vonni "
Akkor viszont nagy baj lesz, mert én baromi őszinte vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!