Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet hitelesen mérni a pénisz hosszát? A rajzom alapján melyik a legpontosabb?
Mivel felfele és jobbra enyhén görbe a péniszem így egyértelmű pontossággal nem tudom sose lemérni, hogy pontosan mekkora. Kékkel van jelölve, amikor a szeméremcsontomtól mérem egyenesen a pénisz hegyéig, pirossal van jelölve, amikor közvetlenül a pénisz tövéhez felülről illesztem és zölddel jelöltem, amikor szintén a pénisz tövéhez illesztem a végét, de oldalról mérve.
Így különbözően mérve eltérő értékeket kapok és nagyon nem mindegy, hogy 15 vagy 16,3/16,5 cm hosszú a péniszem. Nekem legalábbis nagyon nem.
#20: akkor baromi egyszerű a történet. Ha valaki megkérdezi, megmondod: a farok mentén ennyi, de görbe. A tövétől a hegyéig még ennyi...
Ha meg a többi pasi általi mértékegység én érdekel, adj hozzá két centit...
Ha meg méricskélni akár, eldönti, mihez hasonlítja.
De még mindig nem értem ezt a farokméregetést. Ha tőlem egy pasi megkérdezi, hány kg vagyok, őszintén megmondom. De ha előjáték gyanánt mérlegre akarna állítani, szerintem ott lenne vége a hangulatnak.
Bazz ez még nekem is durva.
Rajz meg hogy a csaj leméri a bemondást....
A 1,5 centit még megértem de a 0,2 cm (2mm) már egy kicsit tűlzasnak érzem. Én is próbálom úgy mérni hogy valami elfogadható hossz legyen de ennyire nem.
"Es az aljahoz tedd, ha felfele gorbul."
Háháhá, csak kiderül, hogy tényleg mindenki a se**e lyukától méri. xD
Ha alulról mérem a hosszabb íven egy szabócentivel, akkor talán még nekem is összejön a 18 cm. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!