Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szeretitek, ha egy nő csak az ágyban rib**c, de amúgy meg elég szégyenlős?
Az más...az olyan lány, aki csak incselkedik a pasikkal, meg kihívóan is öltözködik, viselkedik, de nincs szex.
Amúgy ezt szokták szeretni, vagy hát kinek mi, van, aki a visszafogott lányokat szereti, más a nagyszájúakat.
Imádom! Engem nagyon beiindít!
48+Ffi
Az ágyban szajhának kell lenni .
Amúgy sem vagyok szégyenlős, de nem vagyok közönséges.
Sokkal jobb ha a pasi ki sem nézi belőled hogy mekkora lotyó tudsz lenni az ágyban.
Mert ha kívül is azt mutatód,hogy Veled mindent lehet. Akkor másra nem is fogsz kelleni.
Persze ne a szende szűzet játszd el. De ne is rakd ki a bulkeszt mindenki elé.
Valahol az arany közép út.
Legyél ízléses csinos. Megy el nyitott új témákra. Nem azt mondom h terelgesd ki hogy mit hogy csinálsz. Hanem próbáld lázán kezelni a szexuális témát legyen véleményed érezd jól magad és ne feszengj.
Szerintem sok pasi szereti ha egy nő mer beszélni a szexről esetleg elhint olyanokat hogy szereti ha masszírozzák vagy bármi.
Sokan rágörcsölnek. És csak a kínos csönd marad
igen, nagyon bejön az ilyen :)
budapesti férfi
Hát rólam nem igazán mondaná meg senki, hogy rib.anckodok az ágyban. De amúgy igen :)
/ nem kérek privit , mert van , akivel tudok rib.anckodni /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!