Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szeretitek, ha egy nő csak az ágyban rib**c, de amúgy meg elég szégyenlős?

Figyelt kérdés
Vagy legyen alapból is vagányabb személyiség.
2019. júl. 23. 09:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Szűzku rva?
2019. júl. 23. 09:23
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Az más...az olyan lány, aki csak incselkedik a pasikkal, meg kihívóan is öltözködik, viselkedik, de nincs szex.

Amúgy ezt szokták szeretni, vagy hát kinek mi, van, aki a visszafogott lányokat szereti, más a nagyszájúakat.

2019. júl. 23. 09:25
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Inkább vagány.
2019. júl. 23. 09:27
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

Imádom! Engem nagyon beiindít!

48+Ffi

2019. júl. 23. 09:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szóval olyasmi, mint Michelle az Amerikai pitében?
2019. júl. 23. 09:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ágyban szajhának kell lenni .

Amúgy sem vagyok szégyenlős, de nem vagyok közönséges.

Sokkal jobb ha a pasi ki sem nézi belőled hogy mekkora lotyó tudsz lenni az ágyban.

Mert ha kívül is azt mutatód,hogy Veled mindent lehet. Akkor másra nem is fogsz kelleni.

Persze ne a szende szűzet játszd el. De ne is rakd ki a bulkeszt mindenki elé.

Valahol az arany közép út.

Legyél ízléses csinos. Megy el nyitott új témákra. Nem azt mondom h terelgesd ki hogy mit hogy csinálsz. Hanem próbáld lázán kezelni a szexuális témát legyen véleményed érezd jól magad és ne feszengj.

Szerintem sok pasi szereti ha egy nő mer beszélni a szexről esetleg elhint olyanokat hogy szereti ha masszírozzák vagy bármi.

Sokan rágörcsölnek. És csak a kínos csönd marad

2019. júl. 23. 09:37
 7/14 anonim ***** válasza:

igen, nagyon bejön az ilyen :)

budapesti férfi

2019. júl. 23. 09:43
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem egyáltalán nem jön be, általában elviszi a vágyamat, ha a másik szégyellős. Amúgy is nehéz elképzelni, hogy aki 24 órából 23-ban gátlásos, az majd pont az ágyban lesz vadmacska. De ha mégis, akkor is további akadály lehet, hogy a saját agyam már alapvetően szégyellősként könyvelte el, és ez nem fog karikacsapásra átértékelődni.
2019. júl. 23. 10:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is kedvelem az ilyen típusú nőket.
2019. júl. 23. 10:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát rólam nem igazán mondaná meg senki, hogy rib.anckodok az ágyban. De amúgy igen :)

/ nem kérek privit , mert van , akivel tudok rib.anckodni /

2019. júl. 23. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!