Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mitől lesz jó egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mitől lesz jó egy nő az ágyban?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon általános a kérdés, de 15 évig voltam egy hosszú, monogám kapcsolatban, egy nem kísérletező, viszonylag unalmas szexuális élettel. Új életet kezdtem, és most úgy tűnik, alakulóban van valami végre. Még csak kétszer voltunk együtt, "ismerkedő" fázisban vagyunk, de szeretném, ha jól érezné magát velem, hosszú távon - ehhez azonban úgy érzem, tanulnom kell, lemaradtam az utóbbi 15 évben.

Elsősorban férfiak véleménye érdekelne, hogy nekik mitől jó a barátnőjük/feleségük/szeretőjük az ágyban? Persze, majd én magam is kitapasztalom, hogy ő mit szeret, alapvető dolgokat tudnátok írni? Vagy akár meg is fordíthatjuk a kérdést, azt is leírhatjátok, hogy mitől NEM jó egy nő az ágyban. Köszönöm előre is a normális válaszokat :)

37N-43F

2019. aug. 27. 14:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Ha aktív vagy, kezdeményező is, kísérletező, játékos, szenvedélyes, buja, igazi szajha, aki fel tud oldódni, szabadulni. Változatos a technikád, nyitott vagy teljesen új dolgok kipróbálásàra. Szóban és mozdulatokban is érezteted a férfival, hogy kívánod. Szóval egy igazi ripanc leszel szex során. 31F
2019. aug. 27. 14:32
 2/20 anonim ***** válasza:
18%

Jó egy nő az ágyban? Ma már az annak minősül, ha egy nő orális szexben részesíti az embert és a szájába lehet élvezni. Minden másban passzívak, max vokalizálással igyekeznek feldobni az aktust. Ágyban aktív nő nem létezik. Csak legenda. Egy mítosz!

Nézd, én voltam pár nővel, kapcsolatban is vagyok 12 éve, jártam prostiknál ..... nem kevésnél. Szexeltem 16 éves-től 55 éves nőig bezárólag minden korosztállyal (jó, főként a 20-25 éves kor kategóriában keresgéltem 20 évig) De olyat még sosem éltem, hogy egy nő aktív lett volna az ágyban a szeretkezéskor. Se szerelemben/kapcsolatban, se alkalmiban, se félamatőr-fizetősben, se hivatásos fizetősben. Soha!

2019. aug. 27. 14:35
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
Kerüld a sablont az unalmast,légy változatos! Igyekezz a hétköznapokban pozitív pillanatokat okozni,mert ha boldog,az ágyban is jobban teljesít. Sör a hűtőben,finom étel az asztalon és Te az ágyban.
2019. aug. 27. 14:35
 4/20 A kérdező kommentje:
1X köszi, hát igen ez így furán hanzgik, hogy legyen ribi az ember az ágyban, de jogos, életemben ennyi idősen először érzem magam teljesen felszabadultnak, és ez nagyon jó.
2019. aug. 27. 14:37
 5/20 A kérdező kommentje:
2# Gondolod hogy ennyi elég lenne? Mármint hogy "egy nő orális szexben részesíti az embert és a szájába lehet élvezni", ha ez így lenne, akkor eddig is jó lettem volna. De megkaptam, hogy nem voltam az, ezért is kérek tanácsot :) Az mondjuk elég furán hangzik, hogy még fizetősként sem volt valaki aktív o.O
2019. aug. 27. 14:39
 6/20 A kérdező kommentje:
3# köszi, igazából pont ez is a kérdés lényege, hogy hogyan ne legyek sablonos, unalmas... persze, pozíciók és helyszínek lehetnek változatosak, de azért azt be kell látnom magam előtt, hogy nem vagyok az a típus, akit felkennek a falra a liftben :S
2019. aug. 27. 14:41
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Az elso jol leirta nem olyan nagy dolog jonak lenni ha szenvedelyes az ember es ne hagyjuk ki hogy jo a partmer. Mert azzal a pasival aki nem tud rendesen tuzbe hozni, felizgatni, vegig egy mukkot se szol stb na azzal eleg nehez jonak lenni:D

Ki mondta neked hogy nem vagy jo? A volt pasid? Csak mert akkor el ne hidd:DD ez ilyen tipikus szoveg a promitiv embereknel szakitaskor hogy ‘te amugyis szar volta az agyban’ :D

Add atmagad az erzesnek, valoszinuleg a volt parod utan feludules lesz mas normalis izgalmas pasival lenni szoval alapbol nemfogsz rosszul teljesiteni. Meg az ember tobbet belead friss kapcsolatban mint mikor mar 15 eve van egyutt a parjaval. Szoval nyugi nem lesz gondod;)

L

2019. aug. 27. 14:47
 8/20 A kérdező kommentje:

7# köszi, hát az tuti hogy ez a pasi fel tud izgatni, rég volt már ilyenben részem :)

Igen, az előző párom mondta, hogy unalmas lett velem a szex, pedig kipróbáltam vele mindent, amit szeretett volna, anált is, elég rendesen leépítette az önbizalmamat, most próbálok rájönni, hogy tényleg én csináltam mindent ennyire rosszul, vagy sem... kicsit befeszülök ebben az új helyzetben, főleg hogy nem vagyok már mai csirke, de szeretném ezt jól csinálni :)

2019. aug. 27. 14:54
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne, hogy jól bhaszol. Az ex lehetett unalmas, tudhatta magáról és áttolta a felelősséget rád. Színtiszta egó volt részéről ez.
2019. aug. 27. 14:56
 10/20 A kérdező kommentje:
#9 lehet, hogy igazad van, mármint hogy áttolta rám a felelősséget, csak ezekből a szavakból nehéz egy nőnek kilábalnia. De igyekszem :)
2019. aug. 27. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!