Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nézik meg a fiúk a nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik meg a fiúk a nem szép lányokat is?

Figyelt kérdés
Állandóan azt veszem észre mostanában, hogy megbámulnak. Pedig én aztán nem vagyok az a 10/10es lány. Az arcom szerintem rendesen csúnya, az alakom sem valami tökéletes, és ebből kifolyólag a kisugárzásom sem lehet valami megnyerő. Tényleg nem vagyok a toppon életem ezen szakaszán, mégis most kapom a visszajelzéseket vagymi is ez.. Nem azért kérdezem ezt, mert az önbizalmam akarom növelni, csak furának tartom, hogy ilyenkor találnak meg,amikor pedig jól érzem magam a bőrömben, akkor úgy érzem senkit sem érdeklek.
2019. aug. 26. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyár van, mindenki kanos, meg lehet rajtad is kevesebb a ruha.

Tudod mi úgy vagyunk kódolva, hogy röptében a legyet is.(Amúgy nem tudom mi van velem de kb. én is mostanában szinte minden nőt megnézek és közben meg fáj a szívem, hogy nincs csajom :( )

2019. aug. 26. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A rondát és a szépet megnézik az átlagost, pedig csak 1-2 mp-ig nézik az emberek. Nem, azért , mert tetszik, hanem pont az ellenkezője miatt nézik több ideig a rondákat is, mert ronda ennyi.
2019. aug. 26. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hogy tökéletes bombázó legyél,elég ha természetes,emberi külsővel vagy megáldva. Ha még ráadásul hangsúlyosabban öltözöl,mell,lábak,fenék domborít,naná hogy megbámulunk,ez van. Ne legyél magaddal ennyire kritikus,valószínűleg jó csaj vagy,csak hajlamos vagy erről megfeledkezni
2019. aug. 26. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:

kevesen 10/10 sőt én úgy állok hozzá hogy senki se tökéletes szóval 10/9,9 nél nem is adnék senkinek többet

Ha van egy emberi kinézeted az már bőven elég ráadásul lehet magadnak nem tetszel de valakinek meg igen mert az embrek ízlésében is van eltérés.

2019. aug. 26. 19:18
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

A férfiak nem csak a playmate-ket nézik meg az utcán, hanem mindegyiket amelyikben valami megfogja őket, egy mozdulat, egy mosoly, egy jó ruci, egy comb, egy vádli, egy mell stb. stb. stb. mindenkik más.

Miből gondolod, hogy csúnya vagy? Ha megnéznek az utcán, akkor nyilvánvalóan nem vagy az, hanem van "valami" benned is ami úgymond megmozgatja őket.

2019. aug. 26. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nem nézik meg, az a baj, ha megnézik, akkor meg az. Ki érti ezt?
2019. aug. 26. 19:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem vagy csunya csak indokolatlanul kritikus magaddal
2019. aug. 26. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Miért nézzük meg a nem szép lányokat? Mert moslékkal is lehet tüzet oltani. Mond valamit? :;
2019. aug. 26. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én úgy gondolom,hogy a tetszés viszonylagos!

Szerintem nincsen csúnya ember,mindenki egy értékes egyéniség a maga belső és külső szépségével!

Legyen további szép estéd!

2019. aug. 26. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy olyan a kisugárzásod hogy"azta" és én sem vagyok a legjobb időszakomban sőt kimondottan sehogy sem szeretnék nőkkel ismerkedni és jönnek. Udvariasak, picit flörtölnek.
2019. aug. 26. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!