Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik meg a fiúk a nem szép lányokat is?
Nyár van, mindenki kanos, meg lehet rajtad is kevesebb a ruha.
Tudod mi úgy vagyunk kódolva, hogy röptében a legyet is.(Amúgy nem tudom mi van velem de kb. én is mostanában szinte minden nőt megnézek és közben meg fáj a szívem, hogy nincs csajom :( )
kevesen 10/10 sőt én úgy állok hozzá hogy senki se tökéletes szóval 10/9,9 nél nem is adnék senkinek többet
Ha van egy emberi kinézeted az már bőven elég ráadásul lehet magadnak nem tetszel de valakinek meg igen mert az embrek ízlésében is van eltérés.
A férfiak nem csak a playmate-ket nézik meg az utcán, hanem mindegyiket amelyikben valami megfogja őket, egy mozdulat, egy mosoly, egy jó ruci, egy comb, egy vádli, egy mell stb. stb. stb. mindenkik más.
Miből gondolod, hogy csúnya vagy? Ha megnéznek az utcán, akkor nyilvánvalóan nem vagy az, hanem van "valami" benned is ami úgymond megmozgatja őket.
Kedves Kérdező!
Én úgy gondolom,hogy a tetszés viszonylagos!
Szerintem nincsen csúnya ember,mindenki egy értékes egyéniség a maga belső és külső szépségével!
Legyen további szép estéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!