Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smink nélkül is szép lányokat lehet-e még találni valahol?
Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 09:04
1/17 A kérdező kommentje:
Inkább képekre vagyok kíváncsi még mielőtt valaki kombinálna, hogy ismerkednék :)
2017. júl. 27. 09:04
2/17 anonim válasza:
minden lány szép csak nem egyformán
3/17 anonim válasza:
Valamennyi sminket szerintem minden nő használ.
4/17 A kérdező kommentje:
Jó hagyjuk ezt a marhaságot.
2017. júl. 27. 09:05
5/17 A kérdező kommentje:
Ma láttam valakit aki nem használt,semmit!
2017. júl. 27. 09:06
6/17 anonim válasza:
A szépség relatív.
És én sem használok sminket.Többször leigényteleneztek már miatta. Nálam az igényesség,nem a sminknél kezdődik.
8/17 anonim válasza:
Sztem én szép vagyok smink nélkül is, de már nem lány, hanem nő 😀
9/17 anonim válasza:
gondolom te pedig egy Adonisz vagy
10/17 anonim válasza:
Azért is írom,hogy relatív. Mert nem tetszhet minden arc,minden embernek. Valaki a formára hajt. Valaki a szemet- szájat, stb.. nézi. Valaki az összképet.
Valakinek az is baj,ha feljön egy miteszer.. vagy baba szőr van, a haja mentén.
Nekem eddig azt mondták,hogy szép "baba arcom" van,szép a formája,a szám,stb. Mivel bőrproblémám van,kicsit nehezen hiszem el,hogy más szépnek lát.
Amíg nem volt,addig sem sminkeltem!SŐT,ha helyre jön!Jobban fogom élvezni a natúr arcomat,mint amilyen örömet és önbizalmat, bármelyik smink is adna!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!