Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szep lányokat nehezebb ágyba vinni mint egy csúnyát vagy átlagost?
"minden no kur.@?"
A fenti eszmefuttatás, kb. annyira ellentmondásos mint amikor egy anya, lekur<@ anyázza a saját gyerekét.
Ez egy olyan kijelentés, ami visszahullik az emberre, és lényegébe saját magát degradálja le.
Szép lány azért szép mert nem kövér disznó.
A szép lányt könnyű ágyba vinni, csak fel kell emelni :P
Jól van már. Aki jobb csaj mint te az csakis qurva.
Te miről beszélsz?? Én egy szóval se mondtam, hogy aki szebb tőlem az qrva. Olyan lány is lehet ribi meg dughat fűvel-fával, aki ronda, láttam már ilyet. Egyik lány ismerősöm egyáltalán nem ad magára, mindig büdös, nem tisztálkodik, a haja csupa zsír meg nől le róla a festék, az öltözködése is gázos, mégis az egész város felcsinálta már.
Én azt tapasztalom, hogy a fiúknak a könnyűvérű lányok kellenek, akik bevállalósak, ribisen viselkednek.
"Én egy szóval se mondtam, hogy aki szebb tőlem az qrva."
Nem is kellett. Akkor aki kell a pasiknak.
" Egyik lány ismerősöm egyáltalán nem ad magára, mindig büdös, nem tisztálkodik, a haja csupa zsír meg nől le róla a festék, az öltözködése is gázos, mégis az egész város felcsinálta már. "
Azt se tudod mit jelent a felcsinálni. Na ez is annyira tipikus. Leszólok meg démonizálod a konkurenciát.
"Én azt tapasztalom, hogy a fiúknak a könnyűvérű lányok kellenek, akik bevállalósak, ribisen viselkednek."
Ja aki nem egy karót nyekt prűd fapina aki bátran felvállalja a szexuális vágyait és nem játssza az elérhetetlent az rib*c.
? utána sír a szájuk, hogy minden ribi. Nem, nem minden nő, csak nekik ez kell. "
Írd le még 20-szor. Szánalmas vagy. Bezzeg te tökéletes vagy igaz? Mégis leszarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!