Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyellnie kéne egy lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnie kéne egy lánynak a szexhiányát?

Figyelt kérdés
Ha szingli és nem tudja kielégíteni, mert nem rámenős típus?
2019. aug. 23. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szégyellni van, hogy az embernek nincsenek úgy lehetőségei szexre. 😉 F 24
2019. aug. 23. 23:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Mi szégyellni való van benne? Azért, mert lányok vagyunk? Ugyan már, ha a pasik hangoztathatják, akkor mi is. Más kérdés, hogy speciel hangoztatni nem igazán érdemes, de nem is szégyellnivaló dolog.
2019. aug. 23. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell.Nekem is szexhianyom van,en meg nem szexeltem.180+napja nem maszturbaltam,es most jon vissza az onbizalmam.Talan a szex is menni fog igy.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem rámenős, könnyűvérű típus, akkor eleve honnan tudnák, hogy szexhiánya van? Nem értem, de amúgy sem szégyen az, ha kívánod a szexet, de nincs lehetőséged művelni.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szégyellnie! Ő is emberből van, neki is vannak vágyai!
2019. aug. 23. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
23%

Egy visszafogottabb lánynál nem tudom miben nyílvánul meg a szexhiány, szerintem az kívülről nemnagyon látszik.

Egyébként meg természetes folyamatok eredménye, hormonok stb... szóval ebben nem látok szégyellnivalót.

Bár elképzelem, ahogy este sétálok egy parkos területen egy fa mögül előbukkan rövid szoknyában fehérnemű nélkül kigáncsol, elkapja a fejem és a combjaival össze szorítja és fél extázisban kiabálja, hogy pörögjön a nyelved gyorsabban gyorsabban :P

2019. aug. 23. 23:15
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Én is, kívánom már, de bekel érnem magamal

19/l

2019. aug. 23. 23:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell szégyenlenie...

De nem tudja lerendezni maszturbálással? :P

2019. aug. 23. 23:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szüz vagyok még ,de nagyon kívánom már

17/l

2019. aug. 23. 23:33
 10/11 A kérdező kommentje:

8-as, szoktam masztizni, de nem elégít ki rendesen.

Arra vágyom, hogy egy pasi érjen hozzám...

2019. aug. 24. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!