Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyen az egy nőnek ha kövér? És miért kell szégyellnie magát annak a férfinak, aki a nagyon kövér nőket szereti?
A lakosság jelentős része túlsúlyos.
Aki kövér az cseszik az egészségére, lusta, kakit zabál, esetleg beteg. Egyik állapot sem irigylésre méltó.
Mert egy betegség ez és nem csak rá van hatással hanem a családjára is.
Pl adott egy kövér nő,aki semmit sem tud a tudatos táplálkozásról,van egy gyereke akinek megad szerinte mindent,főleg cukrot,rengeteg szénhidrátot és nevelni fog egy diabéteszes szerencsétlen kövér gyereket,aki pi-nát akkor fog látni életében amikor fürdik szegény kövér muterja.
Az élet Istentől kapott ajándék,kötelességünk értékelni ezt és nem tönkretenni direkt magunkat az elhízással és az ebből fakadó rengeteg betegséggel.
#3: es meddig? Mert huszonevesen esetleg, de kesobb elo fognak jonni a problemak.
Egeszsegrs ember nem kover.
na ja de hány éves volt? mert gondolom nem 40. fiatalon rugalmasabb a szervezet, de garantálom neked h idősebb korában elő fognak jönni a problémák.
ember módjára kell kezelni mindenkit, a kövér nőket is, és lehet szeretni meg vonzónak találni őket. De ne akarja már nekem senki bemesélni hogy 150-160 kilósan milyen qrva egészséges valaki. Lehet, hogy vannak kivételek, de az csak erősíti a szabályt
Egyrészt nekem jobban bejönnek a kövér nők mint a vékonyak, főleg a nagy hátsójuk miatt a szexben.
Ugyanakkor egy kövér nő, általában arca csúnyább. Könnyebben izzad, büdösebb (mondjuk ezt elnyomhatja).
De ami engem nagyon zavart egy kövér exemnél, na ő volt vagy 100 kg felett... hogy mikor mentünk valahova mondom kapkodd a lábad siessünk. Én sportolok tudok gyorsan sétálni. Nagyon izzadt és mondta hogy álljunk meg nem bír sétálni. Mondom magamban, nem a maratont kértem hogy fussuk le, hanem csak 1 km-t kellett volna max gyalogolni.
Mellette pedig az szól, hogy bennem van egy olyan kódolva, hogy ha gyereket szeretnék akkor nagy seggű nőben, mert úgy jobban védve érzem. Most ez így leírva kicsit hülyeség, de olvastam hogy a középkorban is így gondolták az emberek és aztán ez megváltozott.
Egyébként ha az illető ad magára, smink, köröm, parfüm rendben. Én simán összejönnék vele.
Az a baj, hogy nagyon sok kövér nő úgy van vele, hogy "ha már kövér vagyok, akkor igénytelen is leszek..."
Pedig az nagyon vonzó, ha egy nő kövéren is elfogadja magát.
Még egy dolog: 40 kilós nő semmivel sem vonzóbb.
Nekem azok jönnek be leginkább akiknek nagy hátsójuk van a testükhöz képest, de nem az a vágnivaló kategória :D
mert csóriság.
akinek van pénze az húson a tenger gyümölcsein meg zöldségeken él.
a prosztók esznek szénhidrátot szénhidráttal.
az előbbi meg azt írja,az ad magára a sminket meg a műkörmöt jelenti,te jó ég.
nincs annál gázabb mint amikor jön szegény kövér nő full belőtt hajjal,műkörmökkel kisminkelve és azt képzeli hogy szép...
egy jó csaj smink nélkül szabadidő ruhában is jó csaj.
látszik a testén abban is,hogy edzett,sportos én normálisan eszik.
Én nem mondanám, hogy szégyen.
Ha buta, ronda beszédű, koszos, ápolatlan, az szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!