Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyen az egy nőnek ha kövér? És miért kell szégyellnie magát annak a férfinak, aki a nagyon kövér nőket szereti?
A magyar egy ritka intoleráns nép, nagy általánosságban.
Mégis mit vársz egy olyan országtól, ahol vidéken kinéznek egy férfit már csak azért, mert mondjuk vegetáriánus vagy egyáltalán nem iszik alkoholt?
Egy nőt már azért kinéznek, ha kicsit nagyobb pofájú, nem, hogy még, ha kövér.
Nem vetted észre, hogy gyakorin már egy arányosan telt csajt is lehordanak mindenféle dagadt disznónak? Vagy már egy normál alkatút, mondjuk 160 centihez 55-60 kilósat?
Én kövér nő vagyok. Az itteni felhasználók szerint zsírdisznó kategória.
Mégis többször szültem, a munkám abszolút kemény fizikai és bírom (napi 20 km gyaloglás, plusz mellé az állandó súlyok, 30-40 kiló emelése), a gyerekneveléssel semmi problémám, az étrendemben NEM található meg a kóla, vagy csipsz vagy édesség, több férfi is van, aki már adta jelét, hogy szívesen lenne velem több is, mint ismerős (férjem van, nem jöhet ilyesmi szóba), többször elmondták, hogy mennyire NŐ vagyok és hogy mennyire kívánatos és guszta az egész testem, van cici és popsi, miközben ezen az oldalon a magamfajtát kegyetlenül lealázzák. De engem pont ezért nem érdekel a gyakori népe, mert kimegyek a világba és tök mást látok, mint amit itt írnak. Jah és ezek mellé 50hez már közelebb vagyok, mintha negyvenhez, az egészségem remek, koleszterin normális, vérnyomással sose volt baj.
Úgyhogy kérdező, csak ezek a debilek nyomatják a gyakori propaganda szövegét.
Miért foglalkozol más véleményével?
A te maganügyed, hogy neked milyen alkatú nők tetszenek.
Nekem is tetszenek a nagyon molett nők, de ez csak rám és rájuk tartozik, nem kell gyòzködnim
Teljesen igaza van egyik vàlaszadónak,a kövér nők nem vèletlenül kövèrek.
Test a lèlek temploma ès lesz_rjàk ergó igénytelenek is.
Szènhidràtot,kenyeret meg undorító kajàkat esznek amitől èn màr rànèzèsre hànyok.
Aki igènyes odafigyel sportol ès tudja mi kell egy igazi fèrfinak,feszes kerek nőiesen izmos idomok,akire rànèzel ès vèged van.
Amúgy a dagadtak meg irigykednek meg bàntjàk a csinos lànyokat,holott inkàbb magukba kellene nèzni,csak maguknak köszönhetik hogy ekkoràk.
Nekem volt egy exem,szànalom a köbön volt,ő lefogy ezt nyomatta,de nem lesz nagyon vèkomy hiszen màr 29 èves.
Idióta,nem csak dagadèk de hülye is volt,dièta neki snickers,zsömle.meg undorító parizer volt.
Momdom ezt az èn lakàsomból most tünteted el ide ilyen dolgokat nem.hozhatsz.
Èn meg garnèlàt,marhàt ettem,èdesburgonyàt.
Mellette meg öltözködni se tudott.
Persze szidta a csinos nőket ő is,edzett màr èvek óta de semmi nem làtszott rajta,ja 10 perc sètàcska meg 5 perc pici hasazàs.
Addig èn meg a belem okàdom ki edzèsen.
Tehàt csak ennyi a baj a kövèr nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!