Kövér vagyok . Úszodában ez nagy szégyen?
Az a lényeg hogy most ugye az oktatásba bevezették ezt a kötelező úszást hetente .
Magával az úszással nem is nagyon lenne probléma mert régen tanúltam úszni (igaz félig - meddig elfelejtettem)
de kövér vagyok .
Amíg bemegyek a vízbe mennyire fogok égni? ...
Nagyon szarul érzem magam már 2 hete amióta megtudtam hogy muszály lesz menni
Én azt értem hogy ez probléma és próbálok is ellene tenni néha hogy 100-200 felülés ha ráérek , de itt most nem az a lényeg hogy fogyjak le .
Kötelező jellegű és azért kérdezem hogy mennyire lesz gáz ?
Ha ez megnyugtat én is iszonyat dagadék hájpacni vagyok :'(
176 cm és 45 kiló :'( Már évek óta fogyókurázom , de így is egyre dagibb vagyok.
Az miatt érezd inkább rosszul magad, hogy a muszáj-t muszáLYnak írtad és nem használsz vesszőt.
Legalább motivál, hogy lefogyj. Máskor nem érzed rosszul magad ez miatt?
Utolsó előttinek : Kiba.szott jó humorod van örülök hogy te ebből viccet csinálsz.
Utolsónak : Örülök hogy a nyelvtanprofesszor megjött . Tényleg nagy szükség van arra hogy egy ilyen helyen helyesen írjak . Szerintem kur.vára nem az a lényege ennek hogy helyesen írok -e , de örülök hogy te ilyen k.ibaszott okos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!