A Kispesti Uszodában 2013-ban még mindig egymás ****ájában öltöznek a férfi öltözőben vagy már vannak zárható öltöző kabinok?
Én ugyan lány vagyok, de gondolom a két nemnek u.az.
Három uszodába járok, attól függ, melyik nap melyik szaka. Hétköznap délután négyig megfizethető a Szentmihályi, akkor oda, amúgy a Kispestibe, néha az Újhegyibe.
Mind a három helyen egy nagyobb női öltöző van, a másik orra előtt öltözöl.
Lány létemre - ugye egy lánynak többet kell takarnia - nem zavar más nők jelenléte. Amikor épp minden látszik, a szekrények felé fordulok és sietek, ennyi.
A Császár-Komjádiban is egy nagy női öltöző van.
Járok is...
A lényeg nem az volt... Hanem, hogy négy uszoda, és egyikben sincsenek öltözőkabinok, és nem értem, miért hiányolod őket annyira.
Pl, mert zavar, hogy fizetek azért, hogy ne tudják megoldani, hogy más fa**át kelljen látnom? (és nem néznem, mielőtt még jönnének az okoskodások, hogy jaaaaj mééé bu** vagy? akkóóó nem kő néznije!)
Nem érdekel más farka, de olyannyira nem, hogy ha már fizetek, akkor ne is kelljen látnom. Az meg hogy más uszodák is igénytelenek még nem oldják meg a dolgot.
De már találtam olyat, ahol nem így van. Úgyhogy lesz*r*om.
NEm nézel oda és elfordulsz, kb ennyi :)
De ha nem tudod megállni akkor mindegy :)
Most 2023-ban ugyanez a helyzet. Én emiatt is utálom, pedig jó hely lenne.
Meg tele van öreggel, akik mutogatják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!