Az miért van, hogy a férfiak egymás előtt kell pisiliük, a nőknek meg van rendes zárható wc?
Figyelt kérdés
Szóval az ilyen nyilvános helyeket a férfiaknak mindig ilyen piszorár van, sok egymás mellett, meg iskolában is... Szerintük ez nem undorító? :S És akkor mondjuk a nők miért nem pisilhetnének egymás előtt, a férfiak meg miért igen? :D Ez olya fura... A nők szégyellősek a férfiak meg nem? Pedig amikor a férfiak pisilnek az sokkal gusztustalanabb mer elő kell venni meg láccik a pisájuk... :S:S A nők meg csak leülnek pisilnek és felállnak... Bocsi, ha esetleg valakinek sérti a jóízlését a kérdés :D2010. máj. 16. 16:32
1/10 anonim válasza:
gondolom nem egymás himbilimbijét nézegetik közben a fiúk.de ez számomnra is rejtély,h.nem találják-e cikinek...
jó h.lány vagyok:?:D
2/10 anonim válasza:
Van olyan férfi aki letolja a nadrágját és úgy pisil piszoárba? Hát az elég röhejes lehet, legalább annyira mintha ráülne a vécére és úgy pisilne.
Egyébként pedig az angol vécé esetén van így. Az oroszoknál és szerintem délen is sima lyukak vannak a földben és fölé guggolnak a nők. Egymás előtt.
3/10 anonim válasza:
Nem ciki.Ez ugyanúgy megszokott mint hogy a férfiak felsőbbrendűek mint a nők.:)
4/10 anonim válasza:
MI lenne benne undorító?
nekem többet jelent az, hogy férfiként nem kell negyedórákat sorban állnom a wc-k előtt, mint, hogy valami férfipajtás megcsodálhatja a szerszámomat - amit egyébként úgyse nagyon látna, hiszen ott van a kezeim között miközben a fal felé vagyok fordulva.
5/10 anonim válasza:
Ez azért van, mert a férfiak a vizelést egy lehetőségnek látják, hogy megmutassák a többi konkurens férfi társnak, hogy " Ó, nem szándékosan láttad meg a péniszemet, de mégis látod, sokkal nagyobb, mint a tiéd". Tehát itt is versenyezni akarnak a férfiak, míg a nőknél nincs mivel versenyezni...
7/10 anonim válasza:
a pasik csak előkapják, kiengedik és kész... de a nőknek van, h tampont meg véres betétet kell cserélgetniük, és sztem senki nem akarja nézegetni a másikét
8/10 A kérdező kommentje:
amikor a férfiak mást csinálnak pisilésen kívül, ők is a zárt wc-be mennek... én csak sima pisilésről beszéltem
2010. máj. 16. 18:02
9/10 A kérdező kommentje:
mind1 amúgy :)) Istennek hála hogy nőnek születtem!!!! :D:D
2010. máj. 16. 18:04
10/10 anonim válasza:
Pasi vagyok és ülve szoktam pisilni én is. Mi az oka ennek? Pár éve le kellett cserélnem az elhasználódott wc deszkát (ami műanyag) és a csavarokon hátul áldatlan állapot volt az odacsapodó cuccostól, mert azokat ugye nem takarítja az ember. Na én azóta otthon csak ülve végzem ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!