Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 35 felett van annak szégyellnie kell a szüzességét?
Hát szerintem ez személy függő. Hogy a 35 éves személy milyennek érzi azt hogy még szűz. Ő gáznak tarja azt hogy szűz?
Azért szűz mert nem talált magának megfelelő partnert, vagy tartogatja magát az igazinak. Vagy esetleg valamilyen testi vagy szellemi probléma miatt szűz még az illető.
És itt nem téged akarlak sértegetni hanem magát a helyzetben említett személyt.
Amúgy én magamat ismerve szégyellném hogy ha még akkor is szűz lennék. De ez az ÉN véleményem a SAJÁT érzelmeimet alapul véve.
Előre is bocsánatot kérek ha megsértettelek téged vagy bárki mást.
Szerintem szégyellnie nem kell, de azért én ha 35 évesen sem találnám meg azt, akivel eljutunk idáig... Hát igen. Nem szeretnék ilyen életet, mondom ezt most szűzen és szemtelenül fiatalon.
Szóval gáznak nem gáz, de azért biztos nem jó érzés. Nekem nem lenne jó érzés.
Az attól függ, hogy mi az oka a szüzességednek.
Ha azért vagy szűz, mert idáig nem mertél ismerkedni, akkor igen, lehet szégyenkezni. Ha a '80-as években lennénk megérteném, de ma már mindenki számára elérhető az internet (gondolom neked is, hiszen a gyakorikerdesek.hu-n tetted fel a kérdésed).
Ha azért vagy szűz, mert úgy alakult az életed, hogy ért valami nagy csalódás, ami miatt elment a kedved az ismerkedéstől vagy bármi más, akkor nem kell szégyellni, hanem meg kell téged érteni.
Ha azonban azért vagy szűz, mert bár bőven lett volna lehetőséged szexelni, mégsem tetted, mert mondjuk félsz a betegségektől, vagy éppen azért, mert életed párját akarod megtalálni (és ennek érdekében mindent meg is teszel), ebben az esetben nemhogy szégyellni nem kell, hanem egyenesen példaértékű és dicséretreméltó vagy, akitől sokan tanulhatnának.
És ha izgulsz, vagy aggódsz emiatt, akkor az sem fog segíteni az ismerkedéskor. Ha nem akarod elmondani, akkor ne mondd el.
Ha csak erre gondolsz és emiatt rosszul érzed magad, a másik azt fogja leolvasni, hogy van valami, amitől feszengsz és nem tudsz feloldódni és azt fogja hinni, nem tetszik neked, vagy pont neki nem fog tetszeni, hogy zabszemmel a seggedben ismerkedik meg veled. Nem is a valódi énedet fogod alakítani. Aztán ez mire jó?
Értem, hogy zavar.
Ám, ha erre koncentrálsz, az meg fog látszani.
Mi az, amiben jó vagy? Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat. Nem kell hencegni, vagy elmondani, csak gondolj arra, hogy te jó vagy valamiben. Gondolj erre ahelyett, hogy olyanokra gondolsz, ami miatt feszengsz. Egyből más lesz veled beszélgetni, vagy csak melletted állni!
Önbizalmat hogyan nyerhetsz még?
- Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Õ is ember és õ is kíváncsi lehet rád.
- Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (ez a Pygmalion-hatás)
- Ez nyálas, de beválik: öltözz kényelmesen. Ha van valami, ami önbizalmat ad, szerencse fehér nemûd, vagy kedvenc cipõ, akkor azt vedd fel :)
- Vegyél mély levegőt, az megnyugtat. (de nem kell, hogy azt higgye a másik, hogy asztmás vagy és nem kapsz levegőt)
Tudd, hogy nem kell elmondanod. Ha rákérdez, mond, hogy most miatta vagy itt és nem más lányok miatt és vele nagyon szívesen szeretkeznél. Ha szeretkezésnél nem jön össze az első szex mondd, hogy nagyon izgultál, mert meg akarsz neki felelni. De azért elégítsed ki.
Ám erre pont rá érsz akkor válaszolni, amikor ott vagy. Ha az oda vezető úton félsz a céltól, tudat alatt is gátolni fogod az odajutásod.
Tanulj meg jól kommunikálni inkább ahelyett hogy a szüzességeddel foglalkozol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!