Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 35 felett van annak szégyellnie kell a szüzességét?
Figyelt kérdés
2017. szept. 21. 18:10
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi előző!a helyzet az hogy én a fiúkat szeretem de gondolom hogy ugyanaz vonatkozik rájuk is mint a nőkre.arra is gondoltam olyan társat kéne keresnem aki szintén kezdő.Az általam vonzönak tartott 25-30-as korosztályban még nem sikerült ilyet vagy olyat aki elfogadja ezt találnom.!azért köszi a tanácsot.hasznos volt!😊
2017. szept. 22. 20:26
12/12 anonim válasza:
Bocsi, én nem figyeltem, hogy homo kérdés, de igazából ez mindegy. Az emberi viselkedésben nincs különbség.
Ha feszengsz valami miatt és nincs meg az önbizalmad, akkor azt mindenki megérzi akár tudat alatt és nem fogja jól érezni magát veled olyan dolgom miatt, amiről fogalma sincs, hogy mi az.
Tanárként, ha izgulok egy-egy órán oda nem illő dolgok miatt, a gyerekek nagyon megérzik pl ezt. Ők kifinomultabbak ilyen (érzelmi) téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!