Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk van itt olyan, aki vette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk van itt olyan, aki vette már el egy másik srác szüzességét?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék hogyan zajlott a dolog, és milyen volt.
2016. nov. 25. 22:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
igen én csináltam már ilyet
2016. nov. 25. 22:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

En is kivancsi lennek, hogy milyen. Pl.: tudta-e a passziv fiu, hogy mit kell csinalni, fajt-e, stb...

19F/meleg/szuz

2016. nov. 25. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem már el srác szüzességét és nekem is ő volt az első. Hát kb. tömören: előtte otthon tágította magát, így az nálunk nem kellett, megjött majd levetkőztünk, ő kutyapózba lement, én betoltam neki és megdugtam, miközben ő azt sem engedte, hogy hozzáérjek a szerszámához. Fel se állt neki közben és el se élvezett, sőt azóta nem beszél velem pedig ő akarta a dolgot. Szóval összefoglalva: nagyon sz*r volt a dolog xD
2016. nov. 25. 22:52
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
#3: de minden elojatek, csok, stb... nelkul?
2016. nov. 25. 22:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
volt barátom nem volt még fiúkkal soha, amikor összejöttünk..nem tudom mire gondolsz de teljesen úgy zajlott, ahogy bármelyik szex... kicsit többet ujjaztam, nyaltam és lassan raktam be neki, többször megálltam közben
2016. nov. 26. 01:21
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

jó de mit értesz szüzesség alatt?

az is annak számít, ha leszopnak? mert akkor igen, nekem az első élményem egy sráccal volt, aztán az a poén h mindketten heterók vagyunk. hosszú a történet, de röviden: nudista campingben voltunk szülőkkel, én még "kicsi" voltam, volt velünk egy 20 körüli srác a bnőjével + ők is szülőkkel, aztán én meg éppen erősen kamaszodtam és mindenre felállt, a srác meg nem tökölt sokat, egyszer mikor bementem hozzájuk a lakókocsiba, pont egyedül volt, nekem elkezdett merevedni, az meg mosolygott és szó nélkül hanyatt vágott. aztán ennyi :)

Utána meg psszzt, nehogy a bnőm megtudja, de nem is tudta meg. Nekem iszonyú jól esett, csak ugye akkor még nem tudtam annyira hova tenni a dolgot.

De egyikünknek se volt soha többet semmi dolga fiúval, szóval ez tényleg nevezhető egy egyszeri rendhagyó kalandnak ...

Viszont itt vagyok jó példának, csak mert bírom mikor ennek az ellenkezőjét bizonygatják sokan, nos íme, nekem tehát fiú vette el, ehhez képest mégse lettem homo. Vagy a kivétel erősíti a szabályt? nem tudom ... Mindenesetre ez a mi örök titkunk maradt a sráccal, és az a helyzet h nem bántam meg :)

Hát így zajlott ... nem tudom ilyesmire voltál-e kíváncsi, de tehát én így.

2016. nov. 26. 10:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#4: igen, azokat sem hagyta...
2016. nov. 26. 23:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont a sajat hulyesege miatt nem elvezte szerintem. En meg szuz vagyok, de elojatek nelkul biztos, hogy nem engednek semmit.
2016. nov. 27. 16:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 ilyen fiú is volt már. Nagyon figyeltem és megtiszteltetésnek vettem, hogy első lehetek. Az egyik pont a múltkor írta, hogy milyen nagyon örül, hogy anno én türelmes, stb voltam. Bevallom jól esett. Pedig csak 2 év van köztünk, tehát még az se, hogy nagy volt az eltérés, stb.
2016. nov. 27. 19:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#8: Nyilván magának köszönheti. Mondjuk mai fejjel nem is mennék bele így még egyszer, akkor viszont örültem, hogy végre összejött valakivel... :D Ma viszont már nálam is alap lenne minden lépésről lépésre.
2016. nov. 27. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!