Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kiváncsi hetero fiúk miért meleget keresnek a fiuszex kipróbálására és miért nem egy másik kiváncsi heteroval próbálják ki?
Figyelt kérdés
Gyakran tapasztalom,hogy rám írnak meleg társkereső oldalon olyan fiuk, akik heteronak mondják magukat és ki szeretnék próbálni fiuval és kérdezik,hogy kielégiteném -e? (meleg srác vagyok)#fiú #meleg #szex #homoszexualitás #biszexualitás #kielégítés #kiváncsiság #heteroszexualitás #alkalmi #srác
2016. aug. 28. 12:33
1/11 anonim válasza:
hát lehet,hogy az esetek többségében így van, de én pl. heteronak érzem magam, de egyszer leszopnék egy farkat, (tudom,tudom, akkor már nem hetero. Nevezzük,aminek akarjuk) Viszont én valamiért csak (ugyancsak kíváncsi) hetero pasit választanék erre a project-re. Nem tudom,miért.
38/F
2/11 anonim válasza:
Én is így vagyok mint az első
32f
3/11 anonim válasza:
Ugyanígy gondolom ahogy az 1-es!
Azzal a különbséggel,hogy le volt beszélve egy bi de inkább meleg ismerősömmel,hogy megtörténik a "dolog".Azonban egyéb dolgok miatt nem jött még össze.
39F
4/11 anonim válasza:
Én meleggel estem át rajta,de ez spontán dolog volt. Én is jobb szeretnék egy hasonló nős férfival folytatni 48f
5/11 anonim válasza:
Szerintem azért, mert egy tapasztalt személyben jobban megbíznak. Valószínűleg én is szívesebben adnám magam egy tapasztalt srácnak, aki azért tudja, hogy hová és hogy kell nyúlni.
6/11 anonim válasza:
Nem létezik olyan, hogy kíváncsi heteró.
7/11 anonim válasza:
Én is hozzám hasonlóan bivel próbálnám ki.
22/F
8/11 anonim válasza:
mert a kiváncsi heterók csak elélvezni akarnak,ha hasonlót keresnének akkor hoppon maradnának.
az esetek 98% ők nem szopnak mert az b-uzzis.
9/11 ftf1983 válasza:
Talán, mert egy meleg tudja, hogyan kell egy pasival bánni? Én már több magát kíváncsi heterónak valló srácot vezettem be a jóba. Imádom azt, amikor először szájukba veszik a farkam vagy éppen először rakom be nekik a farkam. Végigfut rajtuk a gyönyör és imádják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!