Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők. Boldogok vagytok a kis péniszű párotokkal?
Mikor jutunk már el odáig, hogy leálltok ezekkel a kérdésekkel. Senkit se érdekel, hogy kicsi a p*cs*tök, az se hogy ha nagy. Ez egyedül rátok tartozik, meg a barátnőtökre ha van.
Egyszerűen gyerekes és szánalmas már amit itt művelnek egyes emberek, ezzel a f*rok kérdéssel kapcsolatban.
Nekem átlagos méretű a barátom, és ilyen téren nem panaszkodok.
Még így is van olyan póz, amiben nagyon benyomja, és az is tud fájni hidd el!
Mit jelent neked a kicsi?
Nekem eddig átlagos méretű parjaim voltak es meg igy is volt hogy fajdalmas volt.
#7 amikor kikezdesz valakivel, már előre tudod a méretét? Kicsit sem kamu szagú...
Az ilyen kérdést kiíró pasiknak már a 16 centi is kicsinek számít, tehát nem tudom, mit értesz ez alatt. Többféle méretű párom volt már, és higgyétek el, nem ez határozta meg a boldogságomat.
Nekem semmilyen párom nincs, nemhogy kispéniszű, vagy bármilyen! :) Boldognak boldog nem vagyok, de hasonló :) De érzésem szerint a Világ legboldogabb 20%-ában benne vagyok.
Egyébként másik, hogy pl egyedül, vagy társsal jobb, tehát inkább van valaki pl kispéniszű párral, de akit amúgy szeret, vagypedig egyedül. De nemtom itt már írták-e , most nem jut eszembe a neve, de a péniszre rá lehet szerelni valamit, talán ilyen gumiból van, egy ilyen "pénisznagyító műpénisz", és akkor azt úgy ráhúzni az igazira, aki nnics megelégedve a méretével. Tehát az igazi péniszére ráhúzza, és akkor olyan lesz, mintha nagyobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!