Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemenjek egy gangbangbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek egy gangbangbe?

Figyelt kérdés

4 pasi + én (már tudom kik azok), és nagyon tetszene viszont nem tudom hogy ha lesz később egy pasim akkor ezzel hogy számolok el. Nem is kéne tudnia róla? Vagy máshogy nézne rám utána? Alapból se kéne belemenjek?

Mivel nem tudom milyen pasim lesz azt írjátok le hogy ti mit gondolnátok személyesen.

20/L

Aki privátot ír ignorálom, nem mesélek a perverziómról és nem, nem lehetsz hatodik.

2019. aug. 19. 22:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom sosem próbáltam ilyet. Az érdekelne hogy milyen két pasival de nekem sok lenne a négy..figyelni sem lehet ennyi emberre. Akkor meg minek. Én értem hogy ők egymásnak is de hát az viszont nekem nem jönne be. Szóval én nem vállalnam ezt így. De ha téged érdekel és kíváncsi vagy hajra. Az hogy a jövő beli pasid mit szól majd..hát nem tudom. Vagy elmondod neki vagy nem. Szerintem az sem baj ha ezt a részletet kihagyod.

Nekem anno volt egy kalandom egy külföldi sráccal aztán később mikor lett parom elmeséltem neki mivel ő előjött ez a téma. Ő pl. jól kezelte de éreztem rajta H nem tetszett neki az hogy ezzel a sráccal voltam.. a származása miatt. Szóval ezzel azt akarom mondani csak hogy ezekkel azért kell vigyázni mert nem tudhatod mit vált ki a másikból ha eloadod az extrémebb kalandokat :)

2019. aug. 19. 23:11
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Aki privátot ír ignorálom, nem mesélek a perverziómról és nem, nem lehetsz hatodik.

Biztos ne legyek hatodik ?? A szekrenyben vagy a bokorban megbujhatok egy bezbozutovel.Amikor szetkefelnek es visitol a fajdalomtol,ott teremhetek ha akarod :D

2019. aug. 19. 23:18
 23/35 anonim ***** válasza:
63%
Engem zavarna. Te tudod.
2019. aug. 19. 23:27
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a vágyad akkor hát csináld.

Ha a múltban csináltad és élvezted azzal nincsen semmi gond.

Ha a csajom előállna ezzel nyilván nem ítélném el érte, mindenki másra izgul, igazából én együtt tudok éni ezzel, szóval nem zavarna kicsit sem.

Ha felhozná, hogy akarja csinálni mással másokkal is miközben mi egy párt alkotunk akkor annyi lenne a kikötésem, hogy én is ott legyek amikor a többes van. Nem feltétlen benne lenni 3. vagy 4. nek, hanem ügyelni a rendre, szóval ennyi a véleményem.

28F

2019. aug. 19. 23:28
 25/35 anonim ***** válasza:
87%

Én egyetemista koromban voltam ettől több pasival egyszerre. Véletlenül jött össze, de belementem, mert bakancslistás volt a szitu.

Fárasztó volt, de a mennyekbe röpítettek!

Hat év múlva közülük az egyik lett a férjem és a gyerekeim édesapja.

Boldogan élünk.

2019. aug. 19. 23:36
 26/35 anonim ***** válasza:
80%

Ezt csak te döntöd el. Ha bele is mész akkor ne mondd el későbbiekben a párodnak. Amúgy se lenne nagyon sok köze hozzá, de jobb ha ilyet nem tud az ember, h ennyien használták egyszerre a nőjét.

Én a helyedben sztem bele mennék. Egyszer mindent(ha vonz téged) ki kell próbálni.

N

2019. aug. 19. 23:38
 27/35 anonim ***** válasza:
95%

# 25/ De szep kis tortenet *_*

Rogton magamhoz nyulok!!!

2019. aug. 19. 23:39
 28/35 anonim ***** válasza:
39%
Eleg bu/zis mikor 4-5 pasi marakodik 1 csajon.Szanalom :D
2019. aug. 19. 23:40
 29/35 A kérdező kommentje:
#28 nem rögtön arra kell gondolni hogy marakodni fognak és majd addig dugnak amíg fáj hogy megmutassák mekkora kanok ők. Megbeszéltem velük mindent, és aki kicsit is elkezd erőt fitogtatni repül (nem volt ilyen). Ha ott elkezdik simán azt mondom hogy kösz akkor ennyi, még az elején is.
2019. aug. 19. 23:56
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Néhány F-val mi egy nagyon jo csapat vagyunk, szoktunk ilyen bulikat tartani (néha 4-nél joval többen) szexelünk egy lánnyal. Nehéz ilyenre lányt találni, de érdekes modon a második és többedik alkalomra már szivesen jönnek, egyre jobban érzik magukat. Ha ilyenre vágysz, szerintem vágj bele!
2019. aug. 20. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!