Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemenjek egy gangbangbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek egy gangbangbe?

Figyelt kérdés

4 pasi + én (már tudom kik azok), és nagyon tetszene viszont nem tudom hogy ha lesz később egy pasim akkor ezzel hogy számolok el. Nem is kéne tudnia róla? Vagy máshogy nézne rám utána? Alapból se kéne belemenjek?

Mivel nem tudom milyen pasim lesz azt írjátok le hogy ti mit gondolnátok személyesen.

20/L

Aki privátot ír ignorálom, nem mesélek a perverziómról és nem, nem lehetsz hatodik.

2019. aug. 19. 22:29
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
83%
...kivárom a sorom.
2019. aug. 19. 22:30
 2/35 A kérdező kommentje:
1es mire célzol?
2019. aug. 19. 22:31
 3/35 anonim ***** válasza:
81%
Kamu
2019. aug. 19. 22:34
 4/35 anonim ***** válasza:
72%
Nekem gangbangben még nem volt részem, 3as szexben viszont igen, úgy hogy 2 pasival csináltam. Azt nem bántam meg, nagyon kellemes volt, 4 fasszal viszont már nem tudom tudnék-e mit kezdeni.
2019. aug. 19. 22:34
 5/35 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem 4 pasi könnyen hergelheti magát a durvább dolgok felé, én pont ezért nem mennék bele.

Mi van, ha te azt mondod: elég, ők meg a pillanat hevében azt hogy nem elég...?

2019. aug. 19. 22:35
 6/35 anonim ***** válasza:
64%

Egyszer élsz, próbáld ki. Jövőbeli pasidnak meg nem kell tudnia róla, bár én a helyedbe olyat választanék akinek tetszenek a perverzebb játékok azaz hasonló dolgok izgatják.

F

2019. aug. 19. 22:36
 7/35 felkelhetetle ***** válasza:
61%
Én tuti másképp tekintenék rád ha megtudnám, szóval jobb ha nem mondod el csak ha nagy eséllyel amúgy is kitudódna, bár ebben az esetben szerintem nem a leendőd véleménye lesz a legnagyobb problémád, én azt mondom ne oszd meg, amit nem tudok az nem is fáj! Jó szórakozást 😁
2019. aug. 19. 22:36
 8/35 anonim ***** válasza:
82%
Te kívánod?
2019. aug. 19. 22:38
 9/35 anonim ***** válasza:
64%

A leendő pasi mindegy, neki csak nem kell elmondani.

Viszont az ilyesmiből mindig pletyka van, engem az zavarna. Idegenekkel benne lennék, de azokban meg nem bízom, hogy ne durvulnának el. Ennyi pasi meg nincs, akiben bízom is, hogy nem pletykálja el.

2019. aug. 19. 22:40
 10/35 anonim ***** válasza:
85%
még mindig jobb egy gang bang ha szingli vagy,mintsem hogy akkor lépd meg amikor kapcsolatban vagy. ami párkapcsolat előtt történik,az rád tartozik. elmondhatod majd a pasidnak, nem róhatja fel neked. személy szerint engem nem zavarna az efféle kaland a csajom előéletében,de az igen ha velem való kapcsolata alatt vágyna rá.
2019. aug. 19. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!