Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy gangbangbe?
4 pasi + én (már tudom kik azok), és nagyon tetszene viszont nem tudom hogy ha lesz később egy pasim akkor ezzel hogy számolok el. Nem is kéne tudnia róla? Vagy máshogy nézne rám utána? Alapból se kéne belemenjek?
Mivel nem tudom milyen pasim lesz azt írjátok le hogy ti mit gondolnátok személyesen.
20/L
Aki privátot ír ignorálom, nem mesélek a perverziómról és nem, nem lehetsz hatodik.
Szerintem 4 pasi könnyen hergelheti magát a durvább dolgok felé, én pont ezért nem mennék bele.
Mi van, ha te azt mondod: elég, ők meg a pillanat hevében azt hogy nem elég...?
Egyszer élsz, próbáld ki. Jövőbeli pasidnak meg nem kell tudnia róla, bár én a helyedbe olyat választanék akinek tetszenek a perverzebb játékok azaz hasonló dolgok izgatják.
F
A leendő pasi mindegy, neki csak nem kell elmondani.
Viszont az ilyesmiből mindig pletyka van, engem az zavarna. Idegenekkel benne lennék, de azokban meg nem bízom, hogy ne durvulnának el. Ennyi pasi meg nincs, akiben bízom is, hogy nem pletykálja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!