Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemenjek egy gangbangbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek egy gangbangbe?

Figyelt kérdés

4 pasi + én (már tudom kik azok), és nagyon tetszene viszont nem tudom hogy ha lesz később egy pasim akkor ezzel hogy számolok el. Nem is kéne tudnia róla? Vagy máshogy nézne rám utána? Alapból se kéne belemenjek?

Mivel nem tudom milyen pasim lesz azt írjátok le hogy ti mit gondolnátok személyesen.

20/L

Aki privátot ír ignorálom, nem mesélek a perverziómról és nem, nem lehetsz hatodik.

2019. aug. 19. 22:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
26%
Nem követem a kérdést szóval csak egyszer irok és nem olvasom el. Ha ekkora ribi akarsz lenni, akkor az ilyennek párkapcsolat szeretettel NEM VALÓ. Szerintem egy ilyen után nem érdemelné meg egyik lány se, aki ribiskedik. Bocsi, nem sértés volt őszinte vélemény, és talán ha egyesével lett volna 5 emberrel talán még akkor sem kéne azok után.
2019. aug. 19. 22:41
 12/35 A kérdező kommentje:

#4 van köztük 3 bi szóval igaz én vagyok a közepén ők egymásnak is tudnak "segíteni" ha én nem bírok velük, márpedig nem fogok egy idő után.

#5 erre én is gondoltam viszont sokat találkoztam velük közösen és ha bármelyikőjük egy pillanatra is un szimpatikus lett volna, erőt fitogtat repül a dologból. Kicsit még tartok hogy a dolog hevében mi lesz de nem tudnám elképzelni hogy legalább egy embwr ne lenne észnél.

13/35 anonim ***** válasza:
91%

3 mal próbáltam 4 el még nem

19/l

14/35 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ehhez azért elég nagy bizalom kell, szóval csak akkor éri meg belemenni, ha ismered is őket és nem random alakok.

Egyébként engem nem zavarna, ha ilyeneket csinált volna a barátnőm régebben, mert miért ne? Engem is sok olyan dolog izgat amit nagyon sokan betegesnek tartanának, szóval nincs abban semmi, ha több pasival szexelt egyszerre.

2019. aug. 19. 22:42
 15/35 anonim ***** válasza:
66%
Na az már mondjuk zavarna, hogy vannak bi srácok. Elvenné a kedvem, ha két pasit látnék dugni.
2019. aug. 19. 22:51
 16/35 A kérdező kommentje:

15-ös úgy beszéltük hogy ők egymást csak kézzel/szájjal, engem meg nem zavar, nem tudom be is indít-e de majd meglatjuk.

Amúgy a pasik 22-29 évesek

2019. aug. 19. 22:53
 17/35 anonim ***** válasza:
29%
Mindegyik végig fog dugni, a végén meg az arcodra verik és a szádba pisilnek?
2019. aug. 19. 22:57
 18/35 anonim ***** válasza:
61%

[link]

-Itt a kerdezo!

2019. aug. 19. 22:57
 19/35 anonim ***** válasza:
34%
Popsid is használni fogják?
2019. aug. 19. 23:01
 20/35 anonim ***** válasza:
60%
Ne menj bele.
2019. aug. 19. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!