Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy kapcsolatba egy koránál fejlettebb nalam 15 evvel fiatalabb lannyal?
Én harmincegy vagyok.
Megmondtam neki, hogy nincs jövőnk de azt mondta, h nem érdeklivállalja, most akar kapcsolatot. Azt is tudja, h más nők felé is nézek, de az sem érdekli. Megmondtam, h nem vállalhatjuk fel a kapcsolatot, titokban kell tartanunk, de azt mondta, megoldja, vállalja.
Ha elmúlt 18 akkor igen
De 15 éves vagy az alattival jobb ha nem
Még kislány
Tudom hogy a mai gyerekek már 12-14 évesen nem szűzek és ez eléggé elszomorító hogy idáig fajult a világ
Ismerem ezt a szituációt, nem egyszerű a döntés.
Igazából azt kell megfontolni, hogy mivel okozol nagyobb bajt. Nyilván igazad van, nincs hosszú távon jövője, de fontos-e most évekre tervezni? Addig annyi minden történhet...
IGEN!
1x élünk, mikor máskor lesz esélyed döngetni egy jó kis 16-ost? El ne szalaszd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!